Κύπρος: Συγκλονίζει ο φύλακας του συγκροτήματος Δίας – “Ρε παιδιά θα πεθάνω” – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του φύλακα του συγκροτήματος Δίας, κ. Δημήτρη Σκούρου, ο οποίος περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης στο τηλεοπτικό κανάλι Σίγμα. Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Σκούρος, οι κουκουλοφόροι πέταξαν στο φυλάκιο της πύλης μία φωτοβολίδα και μετά του έκλεισαν την πόρτα παγιδεύοντας τον.

«Είχαμε πληροφορίες ότι θα έρθουν εδώ, πήραμε τα μέτρα μας, είχαμε έρθει από τις 15:00 και κλειδώσαμε το Συγκρότημα παντού. Γύρω στις 20:00 ήρθαν δύο αστυνομικοί με μοτοσικλέτες και με ρώτησαν εάν είναι ασφαλισμένο το συγκρότημα. Τους είπα ναι και έφυγαν. Εν τω μεταξύ ο όχλος ήταν στην κυκλική πορεία και ερχόταν προς εμάς. Τελικά μπήκανε, σπρώξανε τις πόρτες που ήταν ασφαλισμένες με αλυσίδες, έσπασαν τα μπετόν και μπήκαν μέσα» ανέφερε ο κ. Σκούρος.

Και συνέχισε: «Χτύπησαν πρώτα την πύλη. Έριξαν την πρώτη φωτοβολίδα μέσα, πήρε φωτιά η Πύλη. Έκλεισα τον γενικό διακόπτη για να μην προχωρήσει το κακό. Μου έκλεισαν την πόρτα από πίσω και δεν με άφηναν να βγω έξω. Τους λέω ‘’ρε παιδιά θα πεθάνω’’ και μου απάντησαν ‘’ρε π@@@φασίστα τσουρουλόπαιδο”. Αυτά ήταν τα λόγια τους. ‘’Να πεθάνετε όλοι, και εσύ και ο Τσουρούλης. Είσαστε φασίστες”». Πρόσθεσε ότι πήρε τον πυροσβεστήρα, έσπασε ο ίδιος το τζάμι, βγήκε έξω και έφυγε από την πίσω πύλη.

«Ήταν όλοι με πέτρες, με τούβλα, δεν μπορείς να φανταστείς τι κρατούσαν πάνω τους. Ήταν όλοι με κουκούλες», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ