Κροατία: Ζευγάρι σε ερωτικές περιπτύξεις στο… King’s Landing με έμπνευση από το Game of Thrones

Ένα ζευγάρι πιάστηκε στα πράσα σε ερωτικές περιπτύξεις στην τοποθεσία του King’s Landing από την σειρά Game of Thrones αφού οι τουρίστες τους έπιασαν σε βίντεο να κάνουν σεξ στο διάσημο πλέον κάστρο στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.

Οι ακατάλληλες σκηνές, που καταγράφηκαν την περασμένη εβδομάδα, δείχνουν μια γυναίκα σκυμμένη δίπλα στον τοίχο του λιμανιού με το φόρεμά της τραβηγμένο στην πλάτη της, ενώ ο σύντροφός της φαίνεται βρίσκεται από πίσω της. Το κλιπάκι των λίγων δευτερολέπτων έγινε αμέσως viral. Η dailystar δημοσίευσε και το βιντεάκι.

Το ζευγάρι σταμάτησε μονάχα όταν από την απέναντι μεριά του δρόμου φάνηκαν να τους πλησιάζουν περαστικοί που περπατούσαν. Ντύθηκαν άρον άρον και έφυγαν από το σημείο.

Ο δημοφιλής τουριστικός προορισμός, χρησιμοποιήθηκε ως σκηνικό για το King’s Landing στο Game of Thrones της επιτυχημένης σειράς.

Οι κάτοικοι έχουν διαμαρτυρηθεί και στο παρελθόν για ανάλογα περιστατικά με τουρίστες. Ανέφεραν στα τοπικά ΜΜΕ πως είναι συχνό φαινόμενο οι τουρίστες να μεθούν και να κάνουν σεξ δημοσίως, στους δρόμους ή και σε παραλίες και αρκετές φορές δίχως να τους ενδιαφέρει η ώρα. Επίσης κατήγγειλαν ότι οι τουρίστες κάνουν ζημιές και ουρούν και κάνουν εμετό στις πόρτες τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ