Ο Τζόνι Ντεπ «έσπασε το διαδίκτυο» – Sold out μέσα σε λίγες ώρες η πρώτη συλλογή του με έργα τέχνης

Ο Τζόνι Ντεπ «έσπασε το διαδίκτυο» με μια ξαφνική διαδικτυακή πώληση της πρώτης του συλλογής έργων τέχνης – κερδίζοντας περισσότερα από 3,6 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε λίγες ώρες από την ανακοίνωσή της, σύμφωνα με μια γκαλερί του Ηνωμένου Βασιλείου. Εκτός από την ηθοποιία, ο Ντεπ έχει ταλέντο στο τραγούδι, όπως μάθαμε πρόσφατα, και πλέον οι θαυμαστές του βλέπουν ακόμα μια καλλιτεχνική δραστηριότητά του.

Ο 59χρονος σταρ μοιράστηκε τα νέα της πώλησης των έργων του, με μια φωτογραφία του στο Instagram, στην οποία κάθεται μπροστά σε τέσσερις από τις δημιουργίες του.

«NOW AT #CASTLEFINEART», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, ταγκάροντας και την γκαλερί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Depp (@johnnydepp)


Λιγότερο από 20 λεπτά αργότερα, η γκαλερί παραδέχτηκε ότι είχε τόση επισκεψιμότητα από αγοραστές που ο ιστότοπός της κατέρρευσε.

Καθώς οι θαυμαστές παραπονέθηκαν ότι δεν μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στην πώληση, η γκαλερί στη συνέχεια ανάρτησε στο Twitter ότι «η πρώτη συλλογή του Depp «Friends & Heroes» είναι πλέον επίσημα sold out».

«Αυτή η πρώτη κυκλοφορία των έργων του Τζόνι Ντεπ αποδείχθηκε ότι είναι η συλλογή μας με τις ταχύτερες πωλήσεις μέχρι σήμερα, με όλους τους τίτλους να εξαντλούνται σε λίγες ώρες», ανέφερε η γκαλερί.

Τζόνι Ντεπ

Και οι 780 εκτυπώσεις επισημάνθηκαν γρήγορα ως «out of stock», με την γκαλερί να βγάζει περίπου 3,65 εκατομμύρια δολάρια στην πώληση.

Στον κατάλογό της, η γκαλερί είπε: «Για τον Τζόνι Ντεπ υπήρχε πάντα τέχνη. Πριν από την υποκριτική και πριν από τη μουσική, η τέχνη ήταν πάντα μια σημαντική διέξοδος για τη δημιουργικότητά του».

Η συλλογή «τον είδε να εστιάζει σε ανθρώπους που γνώριζε καλά και που τον έχουν εμπνεύσει ως άνθρωπο», ανέφερε η γκαλερί του Λονδίνου. Αυτό περιελάμβανε τις τέσσερις εικόνες που ο Ντεπ καθόταν μπροστά στη φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Αλ Πατσίνο, Μπομπ Ντίλαν και Κιθ Ρίτσαρντς, ο τελευταίος ήταν ο «αγαπητός φίλος του Ντεπ… που ενέπνευσε τους τρόπους του διαβόητου Λοχαγού Τζακ Σπάροου».

Η ανάρτηση του Ντεπ που διαφήμιζε την πώληση είχε πάνω από 1,5 εκατομμύριο like από την Παρασκευή.

“”Το ταλέντο του πραγματικά δεν έχει όρια, αυτά είναι τόσο όμορφα💗”, έγραψε ένας θαυμαστής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ