Κρίστιαν Όλιβερ: Η τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού πριν από το αεροπορικό δυστύχημα – «Χαιρετισμούς από κάπου στον παράδεισο»

Η τελευταία ανάρτηση του Christian Oliver στα social media προκάλεσε ανατριχίλα στους θαυμαστές του.

Ο 51χρονος ηθοποιός των «Hunters» και του «Speed ​​Racer» πέθανε την Πέμπτη όταν το μικρό αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν «έπεσε κατακόρυφα στον ωκεανό» ανοιχτά ενός νησιού της Καραϊβικής.

Ο Oliver, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Christian Klepser, ήταν με τις κόρες Madita, 12 ετών, και Annik, 10 ετών, όταν σκοτώθηκαν μαζί με τον πιλότο τους, Robert Sachs.

Μόλις τρεις μέρες πριν την τραγωδία, μοιράστηκε την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram .

«Χαιρετισμούς από κάπου στον παράδεισο! Στην κοινότητα και στην αγάπη… 2024 ερχόμαστε», έγραψε χαρούμενος στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που η οικογένεια ποζάρει στην παραλία.

Πάνω στη φωτογραφία με κόκκινα γράμματα έγραψε «Αφήστε την αγάπη να κυριεύσει. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα για το 2024»

Οι θαυμαστές μπήκαν αμέσως μετά την δυσάρεστη είδηση για τον θάνατό του στα σχόλια για να εκφράσουν τη λύπη τους και έστειλαν τα συλλυπητήριά τους. «Τόσο λυπηρό που αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που δημοσίευσε στη ροή του», έγραψε ένας χρήστης σημειώνοντας την απόκοσμη φύση της τελευταίας ανάρτησης του Όλιβερ.

«Τα θερμά μου συλλυπητήρια στη γυναίκα του για την αφάνταστη απώλεια του συζύγου και των δύο παιδιών τους. Δεν υπάρχουν λόγια» τόνισε άλλος χρήστης.

Ένα άλλο άτομο είπε: «Αυτή η ανάρτηση είναι ιδιαίτερα σπαρακτική».

Tα τελευταία δευτερόλεπτα της πτώσης του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο ηθοποιός με τις κόρες του καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στα social media:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ