Κρίστιαν Όλιβερ: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από την στιγμή της τραγωδίας – Πέθαναν ο ηθοποιός και οι δύο ανήλικες κόρες του

Θλίψη έχει σκορπίσει στο Χόλιγουντ η είδηση του θανάτου του Αμερικανού ηθοποιού Κρίστιαν Όλιβερ (Christian Klepser), ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τις δύο κόρες του, ηλικίας 10 και 12 ετών, όταν το αεροπλάνο τους έκανε βουτιά με τη μύτη και συνετρίβη στα ανοιχτά ενός μικρού νησιού της Καραϊβικής.

Ο Κρίστιαν Όλιβερ, 51 ετών, επιβεβαιώθηκε ότι σκοτώθηκε στο δυστύχημα, μαζί με τα παιδιά του, Μαντίτα και Αννίκ, ενώ νεκρός είναι και ο πιλότος του αεροπλάνου, Ρόμπερτ Σακς.

Όπως αναφέρει το deadline.com, το μονοκινητήριο αεροπλάνο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο F Mitchell στη Becquia, ένα μικρό νησί στην πλευρά του Αγίου Βικεντίου και των Γρεναδινών της Καραϊβικής το απόγευμα της Πέμπτης και κατευθύνθηκε προς την κοντινή Αγία Λουκία πριν συντριβεί.

Λίγο μετά την απογείωση, το αεροσκάφος βούτηξε στον ωκεανό», ανέφερε η Βασιλική Αστυνομία του Αγίου Βικεντίου και των Γρεναδινών σε δήλωση που δόθηκε στα μέσα ενημέρωσης. «Αλιείς και δύτες από το αγρόκτημα Paget πήγαν στον τόπο του δυστυχήματος με τις βάρκες τους για να παράσχουν βοήθεια», πρόσθεσε σημειώνοντας πως ανασύρθηκαν και οι τέσσερις σοροί.

Η αιτία της συντριβής παραμένει υπό διερεύνηση. Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, ο πιλότος τηλεφώνησε στον πύργο ελέγχου λίγο μετά την απογείωση αναφέροντας ότι αντιμετώπιζε προβλήματα και γύριζε πίσω. Αυτή ήταν η τελευταία επικοινωνία από το αεροπλάνο.

Tα τελευταία δευτερόλεπτα της πτώσης του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο ηθοποιός με τις κόρες του καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στα social media:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ