Κουεντίν Ταραντίνο: Αναζητά τον… τελευταίο πρωταγωνιστή του

Τον Ιούνιο αναμένεται να ξεκινήσει η «προ-προπαραγωγή» της τελευταίας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο με τίτλο «The Movie Critic», ενώ όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης αναζητά ηθοποιό ηλικίας 35 ετών για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Deadline, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι το επερχόμενό πρότζεκτ θα περάσει στο στάδιο της «προ-προ-παραγωγής» αυτόν τον Ιούνιο κι όπως δήλωσε ο ίδιος το φιλμ – το οποίο θα διαδραματίζεται το 1977 στη Νότια Καλιφόρνια – θα βασίζεται στην αληθινή ζωή ενός κριτικού κινηματογράφου σε πορνογραφικό περιοδικό.Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ιστότοπο ο Κουεντίν Ταραντίνο, ο ίδιος διάβαζε τα κείμενα του συγκεκριμένου κριτικού στην εφηβεία.«Στο περιοδικό υπήρχε μια αρκετά ενδιαφέρουσα σελίδα αφιερωμένη στον κινηματογράφο. Εκείνος έγραφε για mainstream ταινίες. Νομίζω ότι ήταν ένας πολύ καλός κριτικός. Ήταν τόσο κυνικός και πολύ αστείος, ήταν πολύ αγενής, έβριζε και έκανε προσβλητικά σχόλια. Έγραφε σαν να ήταν 55 χρονών ενώ στην πραγματικότητα ήταν πάνω από 30», είπε συγκεκριμένα ο Ταραντίνο.«Πέθανε λίγο πριν τα 40 του χρόνια. Δεν ήταν ξεκάθαρη η αιτία θανάτου αλλά τώρα που ερευνώ τη ζωή του πιστεύω ότι πέθανε από επιπλοκές λόγω του εθισμού του στο αλκοόλ», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την επιλογή του πρωταγωνιστή, ο Ταραντίνο είπε ότι αναζητά έναν Αμερικανό γύρω στα 30 με τον οποίο, όμως, δεν έχει συνεργαστεί ποτέ στο παρελθόν.

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά θα είναι κάποιος περίπου 35 ετών. Σίγουρα θα είναι ένας νέος κορυφαίος άνδρας για μένα. Έχω μια ιδέα για κάποιον που μπορώ να φανταστώ να το κάνει πολύ καλά…», είπε συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης.

« Όταν κοιτάζω τον κινηματογράφο της δεκαετίας του 1970, θέλω να δω τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον Αλ Πατσίνο, τον Στέισι Κιτς, ξέρετε, θέλω να δω ανθρώπους σαν κι αυτούς να αντανακλούν την κουλτούρα πίσω μου», ανέφερε, ακόμη, ο Ταραντίνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ