Κολομβία: Γυναίκα ισχυρίστηκε ότι έκανε έρωτα με φάντασμα επί 20 χρόνια

Μια γυναίκα στην Κολομβία ισχυρίστηκε ότι είχε νυχτερινές περιπτύξεις με ένα φάντασμα για πάνω από 20 χρόνια. Η Paola Flórez, δήλωσε ότι η σχέση της με το πνεύμα ξεκίνησε όταν ήταν μικρή – και ότι το παιχνιδιάρικο φάντασμα την επισκεπτόταν κάθε βράδυ ενώ κοιμόταν.

Η ίδια έκανε τις αποκαλύψεις για την ερωτική της ζωή στην τηλεοπτική εκπομπή Sin Carreta, η οποία μεταδίδεται από το κρατικό κανάλι Canal 1. Η Paula ισχυρίστηκε επίσης ότι πάντα εκείνος έκανε την αρχή και ότι εκείνη κατέληξε να ερωτευτεί το χαρισματικό φάντασμα, απολαμβάνοντας μάλιστα μια 20ετή παθιασμένη εμπειρία μαζί του.
Είπε στους τηλεθεατές: “Μια μέρα, ήμουν ξαπλωμένη όταν ένιωσα ένα χέρι να κινείται από τα πόδια μου προς το στήθος μου. Ήταν παράξενο, φοβήθηκα. “Από εκείνη τη στιγμή άρχισε να έρχεται σε μένα σαν πνεύμα για να κάνει σεξ μαζί μου”.

Η Paula θεωρούσε τον εαυτό της ερωτικό σύντροφο του φανταστικού εραστή της για 20 χρόνια – μέχρι που τελικά είδε το πρόσωπό του.

Εξήγησε: «Ήταν ένας πολύ μεγαλόσωμος άντρας. Αλλά την ημέρα που τον είδα, είχε κυνόδοντες και το πρόσωπο ενός αγάλματος». Αφού είδε την τρομακτική εμφάνιση του γκουρού της, δήλωσε ότι δεν ήθελε να έχει περαιτέρω επαφή μαζί του γιατί την τρόμαζε. Η γυναίκα συνέχισε: “Η τελευταία φορά που είδα το πρόσωπό του ήταν όταν δεν ήθελα πια να συνεχίσω.

Η ψυχολόγος Martiza Montealegre δήλωσε: «Η περίπτωση της Paula δεν είναι καθόλου συνηθισμένη. Στην πραγματικότητα, οι δαιμονικές περιπτώσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες».
Ωστόσο, ο παραψυχολόγος Jairo Urbex πιστεύει ότι η αφήγησή της είναι αξιόπιστη, προσθέτοντας ότι πιθανότατα βρισκόταν σε σχέση με έναν “εφιάλτη”.
Ο Urbex εξήγησε: “Ένας εφιάλτης είναι μια δαιμονική οντότητα, είναι μια οντότητα χαμηλότερου αστρικού επιπέδου, τις περιγράφουμε ως «σκουλήκια» “χαμηλής δόνησης” και ειδικεύονται «στο να αρπάζουν ανθρώπους και να τους παίρνουν την ενέργεια”.

Σύμφωνα με την MailOnine, Οι τηλεθεατές μπερδεύτηκαν και ένας σχολίασε: “Πρέπει να ήταν ένα σατανικό πνεύμα”. Ένας άλλος έγραψε: “Έχω ερωτευτεί κι εγώ ένα δυο φαντάσματα, χαχαχα”.
Μια γυναίκα ονόματι Στέλλα είπε: “Οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο τρελοί”, ενώ ο Eduardo αστειεύτηκε: “Πες της ότι ήταν ένας γείτονας με ένα σεντόνι με τρύπες”.
Ένας άλλος θεατής ο Pablo, αστειεύτηκε: “Αυτό το πνεύμα δεν ήταν άγιο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ