Κιμ Καρντάσιαν: Θέλει να γίνει δικηγόρος πλήρους απασχόλησης – «Το σύστημα πρέπει να αλλάξει»

Τα χνάρια του πατέρα της φαίνεται πως θέλει να ακολουθήσει η Κιμ Καρντάσιαν.

Η αστέρας του ριάλιτι που κατάφερε από οργανώτρια των ρούχων της Πάρις Χίλτον, να γίνει δισεκατομμυριούχος, είναι έτοιμη να αφήσει τα φώτα της δημοσιότητας για να ασχοληθεί με την δικηγορία.

Σε συνέντευξή της δήλωσε πως θα ήταν εξίσου χαρούμενη αν ήταν δικηγόρος πλήρους απασχόλησης, μένοντας έτσι μακριά από την κάμερα. Ενώ ανέφερε παράλληλα πως πάντα αστειεύεται με την μαμά και μάνατζερ της Κρις Τζένερ πως θα παρατήσει τα φώτα της δημοσιότητας για να γίνει δικηγόρος.

Η πιο γνωστή Καρντάσιαν, πάνω στην ζωή της οποίας δημιουργήθηκε η δυναστεία, πέρασε την πρώτη από τις δύο εξετάσεις που πρέπει να δώσει για να πάρει πτυχίο νομικής, από την στιγμή που δεν πήγε σε πανεπιστήμιο, το 2021.

Το ταξίδι της προς τον κόσμο της δικηγορίας ξεκίνησε το 2018, όταν πάλεψε για να βγει από την φυλακή η Άλις Μαρί Τζόνσον, μία γυναίκα που βρισκόταν στην φυλακή, για πάνω από 20 χρόνια, έχοντας καταδικαστεί σε ισόβια για υπόθεση ναρκωτικών. Η Κιμ κάνοντας τα αδύνατα δυνατά κατάφερε να αποφυλακιστεί η Τζόνσον, έχοντας μειωθεί η ποινή της από τον τότε πρόεδρο τον ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Άλλοι χρειάζονται 10, 20 χρόνια για να κάνουν αυτό που έκανα εγώ σε 6 μήνες. Και δεν είχα συνειδητοποιήσει τον αγώνα εκείνη τη στιγμή. Για μένα, αυτό ήταν μερικά τηλεφωνήματα. Αυτό μου έκανε πραγματικά εντύπωση ότι, όπως κι αν έγινε, έγινε. Είμαι τόσο ευγνώμων. Αλλά το σύστημα, αυτή η διαδικασία πρέπει να αλλάξει.” θα αναφέρει στη συνέντευξη που έδωσε για το “TIME100”.

Ο πατέρας των Καρντάσιαν, Ρόμπερτ Καρντάσιαν, ήταν σπουδαίος νομικός των ΗΠΑ, που πέθανε από καρκίνο το 2003. Έγινε ευρέως γνωστός στην υπόθεση του Ο. Τζέι. Σίμπσον, του Αμερικανού πρώην ποδοσφαιριστή που κατηγορήθηκε πως δολοφόνησε το 1994 την πρώην γυναίκα του Νικόλ Μπράουν Σίμπσον και τον φίλο της Ρον Γκόλντμαν. Ο Καρντάσιαν μαζί και μ’ άλλους δικηγόρους, ήταν στην υπερασπιστική ομάδα του Σίμπσον, σε μία δίκη που χαρακτηρίστηκε ως “Η Δίκη του Αιώνα“.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ