Κέιτ Μίντλετον: H αποκάλυψη για την κοινή εμφάνιση των «Fab 4» μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Ενωμένο μέτωπο επέδειξαν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο, όταν οι άλλοτε “Fab 4” εμφανίστηκαν μαζί για να χαιρετίσουν τα συγκεντρωμένα πλήθη.

Ωστόσο, φέρεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας να ομολόγησε μετά ότι αυτή η βόλτα ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να κάνει. Ο βετεράνος βασιλικός ανταποκριτής Robert Jobson ισχυρίζεται στο επερχόμενο νέο του βιβλίο, “Our King”, ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας ένιωσε άβολα λόγω των “κακών αισθημάτων” μεταξύ των ζευγαριών.

“Η Catherine αργότερα παραδέχθηκε σε ένα ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας ότι υπήρχε τόση πικρία ανάμεσα στα δύο ζευγάρια που η κοινή βόλτα ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έπρεπε να κάνει ποτέ”, γράφει ο Jobson, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η εμφάνιση της Middleton και του πρίγκιπα William μαζί με τους Σάσεξ έλαβε χώρα δύο ημέρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας τον Σεπτέμβριο. Οι άλλοτε γνωστοί ως “Fab 4” χαιρέτισαν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ. Παρά τη φαινομενική συμφιλίωση, ο Jobson σημειώνει ότι επρόκειτο απλώς για μια “ψευδαίσθηση” που έστησαν τα αδέλφια και οι σύζυγοί τους.

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος είχε πει παλαιότερα στο Page Six ότι η Markle φάνηκε να δείχνει το “εσωτερικό της άγχος” στην κοινή βόλτα: “Η Meghan έμοιαζε με γυναίκα που περίμενε τις υποδείξεις της αντί να πιέζει τον εαυτό της να βγει μπροστά” είχε πει η Judi James, προσθέτοντας ότι η δούκισσα του Σάσεξ πείραζε συνέχεια τα μαλλιά της κάτι που έδειχνε το εσωτερικό άγχος της. Ένας δεύτερος ειδικός είχε πει ότι η Meghan φαινόταν να βασανίζεται από “φόβο”, καθώς είχε αποδοκιμαστεί κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου Ιωβηλαίου.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ