Junk food όνομα και πράγμα: Υπάλληλος σέρβιρε σε πελάτες πατάτες από τα σκουπίδια

Βοηθός μάνατζερ ενός Burger King της Νότιας Καρολίνας συνελήφθη αφού φέρεται να σέρβιρε σε πελάτες τηγανιτές πατάτες που είχαν μπει στον κάδο απορριμάτων, σύμφωνα με την αστυνομία.

Την Δευτέρα (17/7) ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα στην Jaime Christine Major επειδή φέρεται να πήρε τηγανιτές πατάτες από τα σκουπίδια και να τις πρόσθεσε σε δοχείο που τοποθετούνται φρεσκοψημένες πατάτες, ενώ στη συνέχεια έβαλε από πάνω φρέσκες. Οι αστυνομικές αρχές απάντησαν σε κλήση που τους έγινε στις 9 Ιουλίου για το ταχυφαγείο σύμφωνα με το “Fox Carolina”. Όταν έφθασαν στο μαγαζί βρήκαν δύο γυναίκες να ουρλιάζουν στο προσωπικό του εστιατορίου, να τους απειλούν και να χρησιμοποιούν βωμολοχίες. Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τις γυναίκες να ηρεμήσουν και όταν εκείνες αρνήθηκαν συνελήφθησαν.

Δύο μέρες αργότερα, η αστυνομία έλαβε κλήση από τα κεντρικά γραφεία του Burger King στην οποία καταγγέλθηκε πως η Major σέρβιρε πατάτες από τον κάδο απορριμμάτων. Ύστερα από έρευνα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον της. Με βάση τους νόμους της πολιτείας εάν καταδικαστεί μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών. Παραμένει υπό κράτηση από την Τρίτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ