Ισραήλ: Ζωντανή η 8χρονη Έμιλι Χαντ που θεωρείτο νεκρή στο κιμπούτς Μπέρι – Πιστεύεται ότι είναι όμηρος στην Γάζα

Η Έμιλι Χαντ, το 8χρονο κορίτσι από το κιμπούτς Μπέρι,  στο Ισραήλ, που θεωρείτο νεκρό μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, πιστεύεται τώρα ότι είναι ζωντανή και είναι μεταξύ των ομήρων που έχει η Χαμάς στην Γάζα, όπως αναφέρουν ξένα ΜΜΕ

Μετά την εξέλιξη αυτή, η αδερφή της, της έστειλε και ένα μήνυμα: «Θέλω να σου πω ότι κάνουμε τα πάντα για να σε γυρίσουμε σπίτι. Ξέρουμε ότι σε κρατούν όμηρο. Σε αγαπάμε τόσο πολύ και μας λείπεις», είπε σε βίντεο, κοιτώντας στην κάμερα του Channel12.

Η Νάταλι είπε ότι η οικογένειά της έκλαψε πολύ για την Έμιλι όταν ενημερώθηκε ότι είχε δολοφονηθεί. «Μας είπαν ότι είχε δολοφονηθεί. Ήμασταν σε πένθος. Στις 31 Οκτωβρίου μας είπαν όμως ότι είναι πολύ πιθανό να έχει απαχθεί».

Η 8χρονη ήταν στο σπίτι μιας φίλης της στο κιμπούτς στις 7 Οκτωβρίου. Μαζί της μεταξύ των ομήρων είναι και η φίλη της και η μητέρα της φίλης της.

Η Νάταλι ανέφερε επίσης ότι η αδελφή της έχει επίσης ιρλανδική υπηκοότητα. Λέει ότι οι ιρλανδικές αρχές έχουν υποσχεθεί να κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν.

Ο πατέρας της Έμιλι, Τόμας, είχε συγκλονίσει τον κόσμο όταν μιλώντας στο CNN δήλωσε ανακουφισμένος από την είδηση του θανάτου της Έμιλι. «Ήταν νεκρή. Ήξερα ότι δεν ήταν μόνη, δεν ήταν στη Γάζα, δεν βρισκόταν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, τρομοκρατημένη κάθε λεπτό της κάθε μέρας, πιθανώς για τα επόμενα χρόνια. Οπότε ο θάνατος ήταν μια ευλογία», είχε δηλώσει ο πατέρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ