Ισπανία: Μαθητής επιτέθηκε και μαχαίρωσε 3 καθηγητές και δύο μαθητές

Ένας 14χρονος μαθητής, οπλισμένος με δύο μαχαίρια, μαχαίρωσε τρεις καθηγητές και δύο μαθητές σήμερα το πρωί σε ένα σχολείο της πόλης Χερέθ ντε λα Φροντέρα στην Ανδαλουσία της νότιας Ισπανίας και στη συνέχεια συνελήφθη, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ισπανία: Νεκρός άνδρας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από ταύρο

Ισπανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο 14χρονος επιτέθηκε πρώτα σε συμμαθητές του. Μία καθηγήτρια προσπάθησε να τον σταματήσει και την τραυμάτισε με το μαχαίρι στο μάτι. Η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργείο. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τραυματίες είναι πολλοί, αλλά δεν υπάρχει νεκρός.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας που βρέθηκε επί τόπου, ο έφηβος τραυμάτισε μαχαιρώνοντας αυτά τα πέντε άτομα επανειλημμένως, λίγο μετά την έναρξη των μαθημάτων.

Ισπανία: Άνδρας συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση σε δημοσιογράφο κατά την διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης – BINTEO

Ο έφηβος είχε δύο μεγάλα μαχαίρια τα οποία είχε κρυμμένα μέσα στον σάκο του μέσα στην τάξη του σχολείου και επιτέθηκε στους συμμαθητές και τους καθηγητές του απειλώντας να τους σκοτώσει, όπως δήλωσε στο δίκτυο Canal SUR μια μητέρα μαθητή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ