My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα για τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media

Σε κλάματα ξέσπασε η Χριστίνα στο σημερινό (28/9) επεισόδιο του My Style Rocks. Αφορμή στάθηκαν τα κακόβουλα μηνύματα που λαμβάνει στα social media και αφορούν το παιδί της.

Ο Δημήτρης Σκουλός παρατήρησε την αλλαγή στάσης της παίκτριας, από την στιγμή που τα επεισόδια ξεκίνησαν να προβάλλονται: «Χριστίνα έχει συμβεί κάτι τον τελευταίο καιρό; Από τον καιρό που άρχισαν να προβάλλονται τα επεισόδια».

Η Χριστίνα δεν μπόρεσε να κρύψει την στεναχώρια της και αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σχόλια στα social media που εμπλέκουν το παιδί της. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχει συμβεί κάτι από τον καιρό που έχουν αρχίσει να προβάλλονται τα επεισόδια, αλλά επειδή είναι ένα λεπτό θέμα, το οποίο εγώ προσπαθώ να το διαχειριστώ μέσα μου, θα προσπαθήσω να τα καταφέρω με τον καλύτερο τρόπο.

Γιατί θέλω και θα παρακαλούσα με όλη μου την ψυχή όλο το κόσμο που μας βλέπει… Έχω δεχθεί πολλά περίεργα μηνύματα, αλλά δεν είναι αυτό. Είναι ότι πιάνουν στο στόμα τους παιδιά. Αυτό μόνο!».

Ο Δημήτρης Σκουλός έσπευσε να την παρηγορήσει λέγοντάς της πως δεν θα έπρεπε να δίνει σημασία σε τέτοια μηνύματα, με την Χριστίνα, φορτισμένη συναισθηματικά, να ξεσπάει σε κλάματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ