Ιράν: Αστυνομικοί με πολιτικά ξυλοκοπούν βάναυσα άνδρα και τον πυροβολούν – ΒΙΝΤΕΟ- σοκ

Ένα βίντεο – σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου που καταδεικνύει τη βαναυσότητα και την ένταση της καταστολής που έχουν καταγγείλει διαδηλωτές στο Ιράν.

Στο βίντεο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν χρήστες των social media, διακρίνονται Ιρανοί αστυνομικοί με πολιτικά που σταματούν ένα μηχανάκι στο οποίο επιβαίνουν ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Φαίνεται αρχικά να κυνηγούν τον άνδρα και στη συνέχεια να τον ξυλοκοπούν άγρια. Δεν σταματούν ακόμη και όταν εκείνος είναι πεσμένος στο έδαφος.

Ένας μάλιστα εξ αυτών, τον πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής, ενώ η γυναίκα παρακολουθεί έντρομη το περιστατικό. Η γυναίκα πλησιάζει τον άνδρα κλαίγοντας και κρατώντας τον στην αγκαλιά της.

Οι αστυνομικοί καταδίωκαν με μηχανές τον άνδρα και την γυναίκα, που κρατούσε κινητό στο χέρι και αυτό φέρεται να είναι η αιτία που «πυροδότησε» την καταδίωξη.

Ο άνδρας προσπάθησε να υπερασπιστεί την γυναίκα και τελικά οι αστυνομικοί άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές στο κορμί και το κεφάλι του.

Μετά τον πυροβολισμό που κάποια στιγμή ρίχνει ένας εκ των αστυνομικών, ο άνδρας φαίνεται να τρέμει από τον πόνο και τις πληγές που έχουν προκληθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ