ΗΠΑ: Σοκάρει η δολοφονία 52χρονης – Ο σύντροφός της πήρε εκδίκηση από τον δράστη – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Ένα σοκαριστικό βίντεο καταγράφει πώς ένα ερωτικό τρίγωνο κατέληξε σε φόνο και εκδίκηση. Το βίντεο δείχνει την 52χρονη Lizbeth Mass, να δέχεται πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν στο πεζοδρόμιο. Δράστης φέρεται να είναι ο Jose Everaldo Reyes, ο οποίος ήταν φίλος της αλλά όπως φαίνεται είχε ερωτικούς σκοπούς. Η 52χρονη βρισκόταν στο διάλειμμα της, καθώς εργάζεται σε κατασκευαστική εταιρεία.

Όσο σοκαριστική κι αν είναι η δολοφονία της, δέχθηκε έξι σφαίρες μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο του Μπρονξ, η συνέχεια είναι εξίσου τρομακτική.

Ενώ η γυναίκα κείτεται νεκρή, ο δολοφόνος απομακρύνεται με ψυχραιμία από το σημείο, περπατώντας μέχρι το ποδήλατό του. Ο άνδρας βάζει το όπλο που χρησιμοποίησε στη μέση του και ετοιμάζεται να τραπεί σε φυγή. Όμως ο σύντροφος της γυναίκας, δευτερόλεπτα μετά παίρνει τον νόμο στα χέρια του. Η αστυνομία τον ταυτοποίησε ως Dwayne Walker και όπως αναφέρει η NY POST προσπάθησε να σταματήσει τον 66χρονο δολοφόνο.

Το αυτοκίνητο του Walker πέφτει πάνω στον δολοφόνο και τον ρίχνει στο έδαφος μαζί με το ποδήλατό του. Ο άνδρας προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, αλλά είναι ακόμη ζαλισμένος από την πρόσκρουση.

Αμέσως μετά, το αυτοκίνητο, που δεν έχει οδηγό, πέφτει ξανά πάνω του. Ο εξαγριωμένος σύντροφος της γυναίκας πιάνει τον δράστη στα χέρια του και τον ακινητοποιεί πάνω στο αυτοκίνητο, ενώ αρχίζει να τον γρονθοκοπεί. Ο ξυλοδαρμός συνεχίζεται μέχρι που φτάνουν στο σημείο περαστικοί και αστυνομικοί.

Ο δράστης ήταν τεχνικός που ζει μόνος του σε ένα υπόγειο στο Μπρονξ και συχνά έτρωγε το μεσημέρι με την 52χρονη, αλλά όπως φαίνεται οργίστηκε όταν έμαθε ότι ήταν δεσμευμένη, δήλωσε ο αδελφός του θύματος.

“Ζούσε στην περιοχή, της έφερνε συχνά φαγητό και η αδελφή μου ήταν φιλική με όλους. Πήγε σε εκείνη χθες και της έφερε φαγητό” περιέγραψε.

Όταν ο σύντροφός της, ο Walker, σταμάτησε στην εργασία της εκείνο το απόγευμα, ο δράστης προφανώς ανήσυχος έφυγε με το ποδηλατό του βιαστικά.

“Πιστεύω ότι δεν γνώριζε ότι είχε σύντροφο” πρόσθεσε. Ο Walker προειδοποίησε την άτυχη γυναίκα πριν φύγει και εκείνος ότι πρέπει να τον προσέχει γιατί παρατήρησε μια περίεργη συμπεριφορά. Ο δράστης επέστρεψε με το ποδήλατό του, αμέσως μόλις έφυγε ο “ερωτικός αντίζηλος”, και πυροβόλησε την γυναίκα με το όπλο.

Ο σύντροφός της δεν είχε απομακρυνθεί και είδε τι συνέβη από το αυτοκίνητό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ