ΗΠΑ: Πρώην διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι του Τραμπ τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση

Μια πρώην διαγωνιζόμενη στο τηλεοπτικό ριάλιτι «The Apprentice» (Ο Μαθητευόμενος) που παρουσίαζε ο Ντόναλντ Τραμπ προστέθηκε στον κατάλογο των γυναικών που κατηγορούν τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για σεξουαλική παρενόχληση.

Πρόκειται για την 41χρονη Σάμερ Ζερβός, η οποία σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την δικηγόρο της Γκλόρια Όλρεντ στο Λος Άντζελες, υποστήριξε ότι ο Τραμπ προσπάθησε να την ρίξει στο κρεβάτι όταν τον συνάντησε το 2007 στο ξενοδοχείο Beverly Hills για να συζητήσουν πιθανή πρόσληψη της στις επιχειρήσεις του.

Η Ζερβός συμμετείχε το 2006 στο τηλεοπτικό ριάλιτι και αργότερα επικοινώνησε μαζί του για να του ζητήσει δουλειά.

Όπως ανέφερε η ίδια, είχε μια πρώτη επαγγελματική συνάντηση με τον Τραμπ, στο τέλος της οποίας την φίλησε και της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της.

Εβδομάδες αργότερα ο Τραμπ της τηλεφώνησε για την προσκαλέσει σε ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες. Η Ζερβός είπε ότι κατά την διάρκεια της δεύτερης συνάντησής τους, ο μεγιστάνας ήταν σεξουαλικά επιθετικός.

«Με έπιασε απότομα από τον ώμο και άρχισε να με φιλάει επανειλημμένα, πολύ επιθετικά και έπιασε το στήθος μου», δήλωσε η 41χρονη.

Πρόσθεσε πως απέρριψε τις σεξουαλικές κινήσεις του Τραμπ και στη συνέχεια άρχισαν να μιλάνε για τη δουλειά, με τον Τραμπ να της προσφέρει μια θέση με χαμηλές αποδοχές σε ένα από τα γήπεδα γκολφ που διαθέτει.

Απο το επιτελείο του Τραμπ δεν υπήρξε σχόλιο για τη συγκεκριμένη καταγγελία, ωστόσο, είχε προηγηθεί δήλωση του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στην Βόρεια Καρολίνα, όπου επανέλαβε ότι όλες οι κατηγορίες των γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση που ήρθαν στην δημοσιότητα είναι κατασκευασμένες, υποστηρίζοντας ότι κάποιες από καταγγέλλουσες επιδιώκουν να αποκτήσουν φήμη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με νέο σκάνδαλο αντιμέτωπος ο Τραμπ

Προσφέρει 5.000 δολάρια σε όποιον φωνάξει: «Ο Μπιλ Κλίντον είναι βιαστής»

Πρόεδρος Νιγηρίας: Η θέση της γυναίκας μου είναι στην κουζίνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ