ΗΠΑ: Μητέρα πέθανε από υπερβολική κατανάλωση νερού

Μητέρα δύο παιδιών από την Ιντιάνα των ΗΠΑ κατέρρευσε και πέθανε από την τοξικότητα του νερού, η οποία είναι μία σπάνια συνέπεια του να πίνει κάποιος πολύ νερό, πολύ γρήγορα. Η ίδια προτού καταρρεύσει είπε στην οικογένειά της ότι δεν μπορούσε να πιει αρκετό νερό για να αισθανθεί κορεσμό.

Σύμφωνα με την New York Post η Ashley Summers, 35 ετών και μητέρα δύο μικρών κοριτσιών, βρισκόταν στην λίμνη Freeman με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου, όταν άρχισε να αισθάνεται σοβαρά αφυδατωμένη. Ο αδελφός της, Devon Miller, ανέφερε στο WRTV: «Κάποιος είπε ότι ήπιε τέσσερα μπουκάλια νερό σε 20 λεπτά». Ενώ προσέθεσε πως: «Αυτή την ποσότητα πρέπει να την καταναλώνεις σε μια ολόκληρη μέρα».

Ιντιάνα Μητέρα Τοξικότητα νερού
Facebook / Ashley Summers

Την τελευταία μέρα του ταξιδιού της οικογένειας, η Ashley άρχισε να νιώθει ότι δεν μπορούσε να πιει αρκετό νερό. Η οικογένειά της δήλωσε ότι η γυναίκα ένιωθε ότι θα λιποθυμήσει και είχε έναν επίμονο πονοκέφαλο.

«Η αδερφή μου, η Holly, με πήρε τηλέφωνο και ήταν απλώς ένα απολύτως διαλυμένη. Είπε κάτι του τύπου: “Η Ashley είναι στο νοσοκομείο. Έχει εγκεφαλικό οίδημα, δεν ξέρουν τι το προκαλεί, δεν ξέρουν τι μπορούν να κάνουν για να το κάνουν να φύγει και δεν φαίνεται καλά”» εξήγησε ο Miller.

Μετά την επιστροφή από το ταξίδι τους, η Summers λιποθύμησε στο γκαράζ της προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις της και οι γιατροί είπαν στην οικογένειά της ότι πέθανε από την τοξικότητα του νερού. Η άτυχη μητέρα ήταν δότρια οργάνων και έτσι δωρίζοντας κάποια από τα όργανά της, κατάφερε να σώσει πέντε άλλες ζωές.

Ιντιάνα Μητέρα Τοξικότητα νερού
Facebook / Ashley Summers

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ