ΗΠΑ: Λύθηκε το μυστήριο με το ξέσπασμα επιβάτιδας κατά την διάρκεια πτήσης

Τους λόγους που την οδήγησαν να ξεσπάσει μέσα σε πτήση της American Airlines και να απαιτήσει να κατέβει πριν την απογείωση εξήγησε η 38χρονη από το Τέξας των ΗΠΑ.

Τον περασμένο Ιούλιο το βίντεο με την Τίφανι Γκόμας να τα βάζει με όλους μέσα σε πτήση και να απαιτεί να αποβιβαστεί έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Η 38χρονη αν και είχε ερωτηθεί αρκετές φορές γιατί ήθελε να κατέβει από το αεροσκάφος αλλά μέχρι τώρα απέφευγε να απαντήσει.

Η Γκόμας εξήγησε ότι είχε «μια μικρή διαμάχη» με έναν άλλο επιβάτη και ότι «ξέφυγε από τον έλεγχο». «Δεν ήταν η καλύτερη στιγμή μου… ήταν στην πραγματικότητα μια φρικτή στιγμή. Απολύτως απογοητευτικό, τόσο τρομακτικά απογοητευτικό», είπε η 38χρονη.

Σε κάποια στιγμή του βίντεο η 38χρονη ακούγεται να λέει κάτι που δείχνει ότι πιθανότατα είδε ένα περίεργο πλάσμα, εξωγήινο ή φάντασμα. «Κυριολεκτικά δεν είδα τίποτα… Ήταν μια έκφραση λόγου», σημείωσε η Τίφανι Γκόμας και ανέφερε ότι το σχόλιο της είχε στόχο τον άνδρα με τον οποίο λογομαχούσε.

Ωστόσο σε ερώτηση για τον λόγο που ξεκίνησε η διαμάχη η 38χρονη αρνήθηκε να απαντήσει. «Υπήρχε πολύ κακή ενέργεια και δεν θέλω να μπω σε όλες τις λεπτομέρειες για όλο αυτό», είπε η Τίφανι Γκόμας.

Παραδέχθηκε βέβαια ότι θα ήταν πολύ ωραίο εάν πράγματι είχε δει κάτι περίεργο. Επέμεινε ότι είχε δίκιο που καθυστέρησε για ώρες την πτήση με το ξέσπασμα της. «Ήμουν στενοχωρημένη και θα κατέβαινα από το αεροπλάνο ό,τι κι αν γινόταν. Μάλλον δεν χρειαζόταν να κάνω τη σκηνή που έκανα», ανέφερε η 38χρονη. Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post και τα αστυνομικά αρχεία, η Τίφανι Γκόμας κατηγορούσε έναν συγγενή της ότι της έκλεψε τα AirPods.

«Μπορείς να καθίσεις σε αυτό το αεροπλάνο και μπορείς να πεθάνεις μαζί τους ή όχι. Δεν θα το κάνω», είπε η 38χρονη την στιγμή του ξεσπάσματος της. Αργότερα αρνήθηκε να φύγει από την περιοχή επιβίβασης, επιτέθηκε σε έναν περαστικό στο τερματικό σταθμό και έλεγε στην αστυνομία ότι η πτήση δεν θα φτάσει στη Φλόριντα. Ωστόσο δεν έδινε περισσότερες λεπτομέρειες για την υποτιθέμενη απειλή. Η αστυνομία εκείνη την στιγμή πίστευε ότι η 38χρονη ήταν μεθυσμένη ή υπό την επήρεια αλκοόλ. Δεν της ζήτησαν, όμως, να υποβληθεί σε έλεγχο για ουσίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ