ΗΠΑ: Κόλλησαν ανάποδα στο τρενάκι του λούνα παρκ – Έμειναν κρεμασμένοι για ώρες

Τρομακτικές στιγμές έζησαν 8 άνθρωποι που είχαν ανέβει σε τρενάκι του λούνα παρκ σε φεστιβάλ στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ. Το βαγόνι τους κόλλησε πάνω στις ράγες και κρεμόταν ανάποδα για ώρες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, οι 8 επιβάτες κρέμονταν στον αέρα για τουλάχιστον 3 ώρες μέχρι τα σωστικά συνεργεία να τους απεγκλωβίσουν με ασφάλεια. «Το μοναδικό πράγμα που γνωρίζουμε είναι ότι υπήρξε μία μηχανική αποτυχία με το τρενάκι το οποίο κόλλησε στην ανάποδη θέση», είπε ο αρχηγός του πυροσβεστικού σώματος, Μπρέναν Κουκ.

Ένας μεγάλος σε ηλικία άνδρας αντιμετώπισε πρόβλημα. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ένα από τα κοριτσάκια στο τρενάκι ζήτησε από τους πυροσβέστες να τον απεγκλωβίσουν πρώτο γιατί φαινόταν να δυσκολεύεται. Από τους επιβαίνοντες οι 7 ήταν παιδιά και όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να ελεγχθούν από τους γιατρούς.

Οι αρμόδιοι υποστηρίζουν ότι πρόσφατα οι αρχές είχαν κάνει έλεγχο στις εγκαταστάσεις και στο τρενάκι και δεν είχε προκύψει κάποιο πρόβλημα. Η υπόθεση ερευνάται καθώς αυτόπτες μάρτυρες δημοσίευσαν φωτογραφίες από το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ