ΗΠΑ: Γυναίκα «δανείστηκε» αλιγάτορα και τον παράτησε σε ξενοδοχείο

Η αστυνομία στην Φλόριντα των ΗΠΑ έμεινε έκπληκτη όταν ένας ιδιοκτήτης ξενοδοχείου τους ενημέρωσε ότι ένας μικρός αλιγάτορας βρισκόταν σε μπανιέρα δωματίου.

ΗΠΑ: Tρόμος για τους επιβάτες σε πτήση της JetBlue – Οκτώ τραυματίες εξαιτίας ισχυρών αναταράξεων

Η Μάντισον Στέφαν «δανείστηκε» τον αλιγάτορα για να κάνει μία φωτογράφιση για τα γενέθλια της. Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σημείο κλήθηκε αρμόδιος από την Επιτροπή Διατήρησης Άγριας Ζωής για να βοηθήσει με τον αλιγάτορα που βρισκόταν σε μπανιέρα μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Η Μάντισον Στέφαν φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι εργαζόταν για ένα διάστημα σε καταφύγιο για κροκόδειλους στην Τάμπα. Ισχυρίστηκε ότι απλώς «δανείστηκε» τον αλιγάτορα χωρίς να ζητήσει άδεια για να βγάλει φωτογραφίες για τα γενέθλια της.

Σοκ στις ΗΠΑ: Σκότωσε τον 16χρονο εγγονό του – «Ο παππούς με πυροβόλησε»

Η γυναίκα φέρεται να πήγε στο καταφύγιο πριν ανοίξει για το κοινό και να χρησιμοποίησε τα κλειδιά που είχε για να αρπάξει τον αλιγάτορα. Στη συνέχεια τον μετέφερε στο ξενοδοχείο και τον έβαλε στην μπανιέρα.

Οι υπάλληλοι της Επιτροπής Διατήρησης Άγριας Ζωής ανέφεραν ότι ο αλιγάτορας ήταν παγωμένος επειδή βρισκόταν μέσα σε κρύο νερό στην μπανιέρα. Το καταφύγιο στην Τάμπα επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα εργαζόταν εκεί αλλά αρνήθηκε να κάνει μήνυση για αρπαγή και παράνομη είσοδο στον χώρο των εγκαταστάσεων.

Δορυφορικές εικόνες δείχνουν αυξημένη δραστηριότητα σε χώρους πυρηνικών δοκιμών σε Ρωσία, Κίνα και ΗΠΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ