ΗΠΑ: Γυναίκα χαμογελάει πλατιά αφού πυροβόλησε τον 80χρονο άντρα της

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία μιας γυναίκας από τις ΗΠΑ, η οποία χαμογελάει αφού πυροβόλησε τον 80χρονο σύζυγό της. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία η γυναίκα οδήγησε δύο ώρες προκειμένου να προσπαθήσει να σώσει τον γάμο της, αλλά κατέληξε να πυροβολήσει τον 80χρονο σύζυγό της όταν εκείνος επέμεινε για διαζύγιο.

Η 62χρονη Κριστίνα Πασκαλέτο φαίνεται να χαμογελάει πλατιά στον φακό των αστυνομικών, στην επίσημη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία. Η Πασκαλέτο συνελήφθη σύμφωνα με την New York Post, για την απόπειρα δολοφονίας του ηλικιωμένου συζύγου της Τζον.

Η γυναίκα είχε οδηγήσει δύο ώρες στις 20 Σεπτεμβρίου από το σπίτι τους στο Γκίλμπερτ στη δεύτερη κατοικία τους στο Πρέσκοτ, όπου έμενε ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος μάλιστα είχε αλλάξει και τις κλειδαριές, ανέφερε η αστυνομία του Πρέσκοτ. Αργότερα η Πασκαλέτο είπε στην αστυνομία ότι «δεν ήθελε να χωρίσει» και πως άρχισε να μαλώνει για το συγκεκριμένο ζήτημα με τον σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά του.

«Όταν της είπε πως ήθελε ακόμα να πάρει διαζύγιο και ότι δεν άλλαζε γνώμη, εκείνη έβγαλε ένα πιστόλι και τον πυροβόλησε ενώ ήταν ακόμη στο κρεβάτι. Το θύμα κατάφερε να τη ρίξει κάτω και το όπλο γλίστρησε από το χέρι της. Τότε ο άνδρας επιχείρησε να αποδράσει από το σπίτι. Στη συμπλοκή που ακολούθησε και προσπαθώντας να ξεφύγει χτύπησε τη γυναίκα με τα χέρια και τους αγκώνες του», δήλωσε η αστυνομία.

ΗΠΑ γυναίκα πυροβόλησε τον σύζυγό της
Πηγή: Prescott Police Department

«Το θύμα κατάφερε τελικά να δραπετεύσει και έτρεξε στο σπίτι ενός γείτονα για να καλέσει την Άμεσο Δράση», πρόσθεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο άνδρας υπέστη ένα τραύμα στον καρπό του από τον πυροβολισμό και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής του Φοίνιξ, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του από τα τραύματα. Το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες και βρίσκονταν εν μέσω του διαζυγίου τους, με βάση τα στοιχεία που συνέλεξε η αστυνομία.

Το θύμα ανέφερε στην αστυνομία πως η εν διαστάσει σύζυγός του είχε κλέψει επιταγές και περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα είχε πλαστογραφήσει μια επιταγή των 10.000 δολαρίων την οποία και είχε εξαργυρώσει. Κατά την διάρκεια της ανάκρισης η Πασκαλέτο παραδέχθηκε τις πράξεις της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ