ΗΠΑ: Άγρια δολοφονία υπαλλήλου της Google ενώ έκανε τζόκινγκ

Εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας 27χρονης υπαλλήλου της Google στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, την ώρα που έκανε τζόκινγκ κοντά στο σπίτι της μητέρας της. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο άνδρας που συνελήφθη ως ύποπτος, ομολόγησε το έγκλημα το οποίο σημειώθηκε την Τετάρτη.

Ο Angelo Colon-Ortiz, 31 ετών καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, αφού η οικογένεια της Vanessa Marcotte προέτρεψε τους εισαγγελείς να αποδεχθούν τη συμφωνία και να τους απαλλάξουν από το να μάθουν τις φρικιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας της 27χρονης, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Worcester.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η Marcotte, που ήταν account manager στη Google, ζούσε στη Νέα Υόρκη και είχε επισκεφθεί την μητέρα της στο Πρίνστον της Μασαχουσέτης τον Αύγουστο του 2016. Βγήκε έξω για να κάνει προπόνηση γύρω στις 13:00 και δεν επέστρεψε ποτέ.

δολοφονία ΗΠΑ

Το πτώμα βρέθηκε στο δάσος περίπου μισό μίλι από το σπίτι της μητέρας της στις 8:20 μ.μ. εκείνο το βράδυ, σύμφωνα με την αστυνομία. «Κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν η μαρτυρία ενός στρατιώτη, ο οποίος είδε έναν οδηγό ενός σκούρου SUV που ταίριαζε με την περιγραφή του υπόπτου και σημείωσε τον αριθμό της πινακίδας στο χέρι του.

Οι ντετέκτιβ ταυτοποίησαν το DNA που ελήφθη από τον οδηγό με αυτό που βρέθηκε στα χέρια της Marcotte και έτσι συνέλαβαν τον Colon-Ortiz τον Απρίλιο του 2017.

Ο Colon-Ortiz ομολόγησε την ενοχή του για δολοφονία δεύτερου βαθμού και για τις κατηγορίες της άοπλης ληστείας, σύμφωνα με τις Αρχές.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ