ΗΠΑ: Άγρια δολοφονία δύο εφήβων στη Βόρεια Καρολίνα – Ύποπτος ένας 17χρονος

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στην Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ έπειτα από την άγρια δολοφονία δύο εφήβων. Tα πτώματα της 14χρονης Λάρικ Γουντς και του 18χρονου Ντέβιν Κλαρκ βρέθηκαν δίπλα σε κολώνα ηλεκτρικού δικτύου σε ένα μονοπάτι από άνδρες που περνούσαν από την περιοχή με τετράτροχα οχήματα.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, ύποπτος για τις δολοφονίες είναι ένας 17χρονος, όμως δεν έχει συλληφθεί ακόμα. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ κατηγορεί τον 17χρονο με δύο κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού.

«Μέσω της σκληρής δουλειάς των ερευνητών, μαζί με τη βοήθεια του προσωπικού πολλών άλλων υπηρεσιών επιβολής του νόμου, εντοπίσαμε έναν ύποπτο σε αυτή την υπόθεση», δήλωσε ο σερίφης Τσαρλς Μπλάκγουντ . «Θα συνεργαστούμε τώρα με τις τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές αρχές για να συλλάβουμε τον ύποπτο» πρόσθεσε. Στη Βόρεια Καρολίνα, οι εγκληματίες ηλικίας 16 και 17 ετών δεν δικάζονται αυτόματα ως ενήλικες, όμως η συγκεκριμένη η υπόθεση θα μπορούσε να μεταφερθεί σε Ανώτατο Δικαστήριο.

Τα πτώματα των δύο εφήβων βρέθηκαν γεμάτα σφαίρες. Μάλιστα ένας άνθρωπος που ζει κοντά στον τόπο του εγκλήματος δήλωσε στις Αρχές ότι άκουσε τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς εκείνο το βράδυ.

Η 14χρονη πρωτοετής στο γυμνάσιο Cedar Ridge στο Hillsborough, Λάρικ Γουντς, δηλώθηκε ως αγνοούμενη από τον πατριό της το περασμένο Σάββατο, αφού παρατήρησε ότι δεν ήταν στο δωμάτιό της. Εκπαιδευμένος σκύλος της αστυνομίας ανίχνευσε την μυρωδιά της 14χρονης μέσα στο δάσος, με έναν γείτονα να καταθέτει ότι είναι την Γουντς να μπαίνει στο αυτοκίνητο στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο 18χρονος τελειόφοιτος λυκείου και ποδοσφαιριστής στο Λύκειο Eastern Alamance στο Mebane, Ντέβιν Κλαρκ, δηλώθηκε ότι αγνοείται την Κυριακή, λίγες ώρες πριν βρεθεί το πτώμα του.

«Χρειάζομαι αποτελέσματα»

Ο παππούς της Λάρικ Γουντς πρόσφερε ανταμοιβή για όποιον βοηθήσει στην σύλληψη του δολοφόνου της εγγονής του.

«Αμοιβή 10.000 δολαρίων για τη σύλληψη εκείνων που ευθύνονται για τη δολοφονία της εγγονής μου. Μετρητά! Χρειάζομαι αποτελέσματα!» Ο Stan Dean έγραψε στο Facebook.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ