Δολοφονία 68χρονου στον Πύργο: Αναζητούν το φονικό όπλο και το κίνητρο του δράστη

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του 68χρονου στον Πύργο της Ηλείας. Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, που βρίσκεται πίσω από την επιχείρηση που διατηρούσε με τα αδέλφια του, στην Εφύρα Πηνείας, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. 

Όπως προκύπτει από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, ο άτυχος 68χρονος έφερε 40 τραύματα από θλον και τέμνον όργανο, συνθέτοντας ένα σκηνικό εγκλήματος απίστευτης αγριότητας. Ως επίσημη αιτία θανάτου αναφέρονται οι κακώσεις κεφαλής και αυχένα.

Πληροφορίες που επικαλείται η «Πατρίς» και το Patrisnews, αναφέρουν ότι από τα 40 συνολικά τραύματα που έφερε το θύμα σε όλο το κεφάλι, τουλάχιστον τα μισά ήταν εμφανή. Με βάση τα έως τώρα ευρήματα, δεν υπάρχουν ενδείξεις πάλης παρά μόνο κάποια μικρά σημάδια στα χέρια του, γεγονός που φανερώνει πως ο 68χρονος πιθανώς να ξαφνιάστηκε από την επίθεση που δέχθηκε και έκανε μια μικρή απέλπιδα προσπάθεια να προστατεύσει τον εαυτό του.

Άνθρωποι από το κοντινό του περιβάλλον έχουν καταθέσει στις αρχές. Μεταξύ αυτών, κι ένας άνδρας που φαίνεται να ήταν από τους τελευταίους που συνομίλησε μαζί του την μοιραία νύχτα.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η κατάθεσή του ίσως αποτελέσει το κομμάτι του παζλ που προσπαθούν να ενώσουν τις τελευταίες ώρες. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το φονικό όπλο, ενώ ερευνώνται και τα κίνητρα του δράστη.

δολοφονία Πύργος
Φωτογραφία: patrisnews
δολοφονία Πύργος
Θρίλερ με τη δολοφονία του 68χρονου. Φωτογραφία: patrisnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ