ΗΠΑ: Αεροπλάνο έπεσε σε πυλώνα ηλεκτρικού ρεύματος – Πολύωρες διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μέριλαντ

Μικρό αεροπλάνο στις ΗΠΑ, συνετρίβη σε γραμμές υψηλής τάσης στο Μοντγκόμερι Βίλατζ του Μέριλαντ, 30 μίλια από την Ουάσιγκτον. Ο πιλότος και ο συνεπιβάτης σώθηκαν, σύμφωνα με το CNN.

ΗΠΑ: Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ από τροχαίο – Αγροτικό εκτοξεύτηκε και «προσγειώθηκε» πάνω σε οδηγό μηχανής

Το ατύχημα προκάλεσε διακοπές ρεύματος σε κατοικίες περίπου 90.000 ατόμων. Τα σωστικά συνεργεία εργάστηκαν επί ώρες για να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες στο αεροπλάνο.

 

Ο αγώνας Αγγλία-ΗΠΑ όπως τον έζησαν οι φίλαθλοι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη – Μια ξεχωριστή βραδιά με ποδοσφαιρική δράση, εκπλήξεις και κλήρωση για ένα μεγάλο δώρο

Το αεροσκάφος συνετρίβη γύρω στις 5.30 το απόγευμα (τοπική ώρα) χθες υπό συνθήκες ομίχλης και βροχής, παραμένοντας αιωρούμενο 30 μέτρα πάνω από το έδαφος.

Η Pepco, η εταιρεία κοινής ωφελείας της περιοχής της Ουάσιγκτον, είπε ότι οι δρόμοι έκλεισαν και τα φανάρια έσβησαν. Το αεροσκάφος Mooney M20J πετούσε από το Westchester στη Νέα Υόρκη και επρόκειτο να προσγειωθεί στο Montgomery Airpark , κοντά στο σημείο της συντριβής. Το ατύχημα προκάλεσε διακοπές ρεύματος σε κατοικίες σε περιοχή που μένουν περίπου 90.000 άτομα.

«Ματωμένο δείπνο» στις ΗΠΑ: Μπούκαρε με όπλο στο σπίτι της πρώην του – Σκότωσε εκείνη και έναν φίλο της

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ