«Ματωμένο δείπνο» στις ΗΠΑ: Μπούκαρε με όπλο στο σπίτι της πρώην του – Σκότωσε εκείνη και έναν φίλο της

Άγριο έγκλημα στο Τέξας των ΗΠΑ, την ημέρα των Ευχαριστιών. Ένας άνδρας εισέβαλε με όπλο στο σπίτι της πρώην συζύγου του το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια του δείπνου, και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας εκείνη και άλλον έναν άνδρα. Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα.

Πέθανε ξαφνικά ο ΥΠΕΞ της Λευκορωσίας Βλαντίμιρ Μακέι

Η οικογένεια μόλις είχε τελειώσει το φαγητό όταν ο ένοπλος μπήκε μέσα από την πίσω πόρτα του σπιτιού στο Spring Branch περίπου στις 9:15 μ.μ., είπε η βοηθός αρχηγός της αστυνομίας του Χιούστον Πατρίσια Καντού.

«Ο ύποπτος πυροβόλησε πολλές φορές και μάλιστα ξαναγέμισε το όπλο του στο σημείο», είπε η Καντού σε δηλώσεις της για το έγκλημα.

Αλέν Ντελόν: Πώς είναι σήμερα ο θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου – Η γλυκιά ανάρτηση της κόρης του

Η άτυχη γυναίκα που σκοτώθηκε είχε αποκτήσει με τον φερόμενο ως δράστη ένα μωρό. Στο σημείο έχασε τη ζωή του άλλος ένας άνδρας, ενώ ακόμη ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το τέταρτο θύμα, ένας 15χρονος, επίσης βρίσκεται στο νοσοκομείο, αλλά η κατάστασή του κρίνεται σταθερή από τους γιατρούς.

Ο 38χρονος δράστης διέφυγε πεζός, αλλά συνελήφθη από την αστυνομία το απόγευμα της Παρασκευής. Ο άνδρας, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή, αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για ανθρωποκτονία και δύο κατηγορίες για σοβαρή επίθεση.

Irene Cara: Πέθανε η βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια των «Flashdance» και «Fame»

«Αυτή είναι μια πολύ θλιβερή κατάσταση, είναι η Ημέρα των Ευχαριστιών, οι άνθρωποι υποτίθεται ότι γιορτάζουν με τις οικογένειές τους», είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ