Ηνωμένο Βασίλειο: Περισσότεροι από 1000 μοτοσικλετιστές συνόδευσαν το φέρετρο 12χρονου αγοριού που λάτρευε τις μηχανές

Περισσότεροι από 1.000 μοτοσικλετιστές από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο βγήκαν στους δρόμους για να συνοδεύσουν το φέρετρο ενός 12χρονου αγοριού στην κηδεία του, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Μεγάλη Βρετανία: Έγκυος με κορονοϊό ξύπνησε από τεχνητό κώμα και έμαθε ότι είχε γεννήσει

Ο Jozef Stasiak, 12 ετών, αντιμετώπισε πολλά περίπλοκα προβλήματα υγείας στη σύντομη ζωή του προτού πεθάνει, την περασμένη εβδομάδα, μετά από ένα διάστημα στο νοσοκομείο.

Οι γονείς του είπαν ότι αγαπούσε το βρυχηθμό των μοτοσικλετών και ζήτησαν από το γραφείο τελετών να κάνει έκκληση σε μοτοσικλετιστές να τον συνοδεύσουν στο τελευταίο του ταξίδι.

Μοτοπορεία για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη – Περισσότεροι από χίλιοι πεντακόσιοι μοτοσικλετιστές – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

ΦΩΤΟ-Παραβίασε κόκκινο και παρέσυρε δύο μοτοσικλετιστές

Περισσότεροι από 1000 μοτοσικλετιστές από το Ηνωμένο Βασίλειο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Οι διοργανωτές και οι παρευρισκόμενοι είπαν ότι η τεράστια πομπή, μήκους 15 μιλίων, ήταν ο «καλύτερος δυνατός αποχαιρετισμός» σε ένα τόσο γενναίο αγόρι που αποτελεί έμπνευση για όλους.

Ο Jozef και ο δίδυμος αδερφός του, Jacob, γεννήθηκαν μετά από μάχη με ένα σπάνιο σύνδρομο που ονομάζεται «TTTS (Εμβρυο – εμβρυϊκής Μετάγγισης TTTS)» και είναι μια επιπλοκή που αφορά μόνο τα μονοχοριακά δίδυμα. Το σύνδρομο αποτελεί την πιο συχνή αιτία εμβρυϊκής απώλειας και αναπηρίας στα μονοχοριακά δίδυμα.

Η σπάνια αυτή κατάσταση εγκυμοσύνης χαρακτηρίζεται από σημαντική διαφορά στο αμνιακό υγρό ανάμεσα στα δύο έμβρυα: αυξημένο αμνιακό υγρό γύρω από το έμβρυο – δέκτη και ελάχιστο αμνιακό υγρό γύρω από το έμβρυο – δότη.

παιδί άρρωστο
Πηγή: Daily Mail

Τα αγόρια ήταν πολύ άρρωστα από τη γέννησή τους και μετά από σκληρό αγώνα, ο Jacob πέθανε.

μοτοσικλετιστές και φέρετρο
Πηγή: Daily Mail

Ο Jozef πέρασε τη ζωή του παλεύοντας με περίπλοκες ιατρικές παθήσεις, συμπεριλαμβανομένης της επιληψίας, της αδυναμίας όρασης και της ανάγκης να τραφεί μέσω ενός σωλήνα. Τα τελευταία 12 χρόνια, υποβλήθηκε σε ατελείωτες ιατρικές επεμβάσεις, πριν τελικά καταλήξει στο νοσοκομείο, ανέφερε το Cornwall Live.

Μετά τον θάνατό του, οι Penryn & Falmouth Funeral Directors έκαναν έκκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας από τους μοτοσικλετιστές να συνοδεύσουν τον Jozef στο τελευταίο του ταξίδι από το Carnon Downs Caravan και το Camping Park στην εκκλησία Budock την παραμονή των Χριστουγέννων.

Περισσότεροι από 1.000 μοτοσικλετιστές απάντησαν στην έκκληση και εμφανίστηκαν για να ακολουθήσουν τη νεκροφόρα κατά μήκος του A39 το πρωί του Σαββάτου. Εκατοντάδες περαστικοί συγκεντρώθηκαν στο δρόμο και ζητωκραύγαζαν καθώς περνούσε η παρέλαση των μηχανών.

Ο μπαμπάς του Jozef, Dominik, συμμετείχε κι αυτός ως μοτοσικλετιστής στην πομπή, σύμφωνα με το The Falmouth Packet. Δύο υπεύθυνοι για την κηδεία που οδηγούσαν την πομπή ήταν ντυμένοι Μπάτμαν και Ρόμπιν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ