Η μοναχή που έγινε σταρ στο… master chef – ΦΩΤΟ

Είναι 68 χρονών, μοναχή και διεκδικεί 53.000 ευρώ στο «Master Chef», ενώ διαθέτει 35.000 ακόλουθους στο twitter. Η αδελφή Φλορ βαδίζει στα χνάρια της 25χρονης καθολικής μοναχής, Κριστίνα Σκούτσια, που το 2014 κατέκτησε με τη φωνή της το ιταλικό «The Voice».

Στο Μεξικό έχει αποκτήσει θαυμαστές που την ακολουθούν πιστά, οι φίλοι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενθουσιάζονται με κάθε της εμφάνιση και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο ταλέντο της. Όπως φαίνεται, το Μεξικό έχει βρει το νέο του τηλεοπτικό αστέρι, όχι στο πρόσωπο μιας φλογερής Λατίνας ηθοποιού, αλλά μιας 68χρονης μοναχής. Η αδελφή Φλορ, κατά κόσμον Φλόριντα Ρουίζ Καραπία, έφτασε στο τελικό στάδιο του παιχνιδιού, με τρεις αντίπαλους διαγωνιζόμενους και έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών, αλλά και των κριτών του διαγωνισμού, καθώς τους κατέπληξε με τις μαγειρικές της ικανότητες.

Η αδελφή Φλορ αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή με στόχο το έπαθλο του 1 εκατομμυρίου πέσος – περίπου 53. ΟΟΟ ευρώ – για να μπορέσει να εξοφλήσει μέρος του χρέους της μονής, στην οποία ανήκει, το οποίο ανέρχεται σε 7 εκατομμύρια πέσος.

Έχει πάθος με τη μαγειρική, έχει περάσει από πολλά στάδια μέχρι να φτάσει στην τελική πεντάδα του παιχνιδιού.

Αφού άφησε πίσω τους 300 ερασιτέχνες μάγειρες, που δεν μπόρεσαν να ενταχθούν στην ομάδα των διαγωνιζομένων, τα καυτερά της φαγητά, που είναι και η σπεσιαλιτέ της, την έφεραν στην κορυφή. Η ανοδική πορεία συνεχίστηκε και την περασμένη Κυριακή, παρέμεινε στο «Master Chef» μαζί με την Gina, τη Merlene και τον Alan. Μόλις δύο εβδομάδες πριν από τον τελικό, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το αποτέλεσμα. Το κοινό έχει αγαπήσει την 68χρονη μοναχή, που μαγειρεύει με αγνά, τοπικά υλικά. «Έχουμε πολύ τσίλι, ντομάτες και κρεμμύδια στο Μεξικό. Με αυτά μπορώ να φτιάξω ένα γευστικό πιάτο», είπε η ίδια.

Madre Flor llega a la final de Master Chef México

Εκτός τηλεοπτικών πλατό η αδελφή Φλορ, μαγειρεύει τρία γεύματα την ημέρα για 150 σπουδαστές σε μια ιερατική σχολή στην Πουέμπλα και ό,τι περισσέψει μοιράζεται σε τοπικά νοσοκομεία. Σε ένα επεισόδιο του διαγωνισμού η 68χρονη βρέθηκε… αντιμέτωπη με έναν αστακό και δεν ήξερε τι ακριβώς να κάνει. «Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν ξέρω πώς να χρησιμοποιήσω. Ένα από αυτά είναι ο αστακός. Είναι ένα είδος που δεν έχω μαγειρέψει ποτέ. Δεν έχουμε χρήματα για κάτι τέτοιο», δήλωσε.

Πηγή: publimetro.com.mx

 

Διαβάστε επίσης:

H Ιταλίδα μοναχή “έγινε” Μαντόνα

ΒΙΝΤΕΟ-Η καλόγρια νίκησε στο ιταλικό “The Voice”

Ολυμπιονίκης έγινε καλόγρια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ