Η «καταστροφική» διάγνωση για 21χρονη – Ο όγκος στον εγκέφαλο και τα μυστηριώδη συμπτώματα στις διακοπές

Επείγουσα έκκληση για βοήθεια απευθύνουν φίλοι 21χρονης από το Σύδνεϋ η οποία διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο σταδίου 3, αφού βίωσε μια σειρά από μυστηριώδη συμπτώματα ενώ ταξίδευε στην Ευρώπη.

Η Jenaya Shaw άρχισε να έχει ναυτία και καθημερινές κρίσεις εμετού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, με τα συμπτώματά της να κλιμακώνονται. Άρχισε να έχει έντονους πονοκεφάλους να χάνει την ισορροπία της και μετά ήρθε η απώλεια όρασης στο δεξί της μάτι.

Ταξιδεύοντας με την καλύτερή της φίλη εκείνη την εποχή, αναγκάστηκαν να συντομεύσουν το ταξίδι τους κατά μια εβδομάδα προτού η Shaw μάθει τα δυσάρεστα νέα.

«Ο κόσμος μου κατέρρευσε όταν ήμουν μόλις 21 ετών. Ήξερα ότι είχαμε ένα μεγάλο ταξίδι από εκείνη τη στιγμή και μετά, αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που έχω όλους τους ανθρώπους δίπλα μου», έγραψε η 21χρονη σε μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Instagram/@jenayashaw

«Αυτό μου έχει διδάξει πολλά, το κυριότερο μάθημα είναι ότι η υγεία σας είναι πραγματικά το πιο σημαντικό πράγμα και αν δεν έχουμε την υγεία μας δεν έχουμε τίποτα.

Όταν επέστρεψε στο Σίδνεϊ, ενημερώθηκε για την «καταστροφική» διάγνωση. Παραμένει στο νοσοκομείο και τους τελευταίους τρεις μήνες έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις.

Ένας φίλος της Shaw δημιούργησε ένα GoFundMe για να να την βοηθήσει οικονομικά στις θεραπείες και τις επεμβάσεις. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν επίσης για τη στήριξη της οικογένειάς της, η οποία είναι στο πλευρό της και δεν μπορεί να εργαστεί. Ήδη έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 28.800 δολάρια με τελικό στόχο τα 35.000 δολάρια.

Instagram/@jenayashaw

«Το βάρος της θλίψης είναι μεγάλο, για το πώς μπόρεσε μια τόσο σκληρή μοίρα να τύχει σε μια τόσο ζωντανή και υγιή νέα γυναίκα;» έγραψε η διοργανώτρια της εκστρατείας Chelsea Ashe.

Η καλύτερη φίλη της Shaw, Christina Argi περιέγραψε τη φίλη της ως το «πιο ευγενικό (και) πιο εκπληκτικό άτομο που γνωρίζω» και προέτρεψε τους ανθρώπους να κάνουν δωρεές στην καμπάνια.

«Είσαι το πιο δυνατό άτομο που ξέρω. Η αποφασιστικότητα και η θετικότητά σου αυτή την περίοδο με εκπλήσσει. “Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ. Θα το νικήσεις», έγραψε η Argi.

καρκίνος
Instagram/@jenayashaw

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ