ΗΠΑ: Μαχαίρωσε τον εραστή της την ώρα του σεξ για να εκδικηθεί για τον θάνατο του Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί

Γυναίκα τραυμάτισε με μαχαίρι τον άνδρα που γνώρισε σε ιστότοπο γνωριμιών την ώρα που έκαναν σεξ, θέλοντας να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του κορυφαίου Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, το 2020.

Μία 21χρονη γυναίκα φέρεται να μαχαίρωσε τον άνδρα με τον οποίο είχε βγει ραντεβού, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νεβάδα των ΗΠΑ, ως αντίποινα για τον θάνατο του κορυφαίου Ιρανού στρατηγού από αμερικανική επιδρομή με drone στη Βαγδάτη το 2020, σύμφωνα με τις Αρχές.

Η Νίκα Νικούμπιν κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ξυλοδαρμό και διάρρηξη επιχείρησης και κρατείται με εγγύηση ύψους 60.000 δολαρίων. Η Νικούμπιν και ο άνδρας, τον οποίο γνώρισε στον ιστότοπο γνωριμιών Plenty of Fish, συμφώνησαν να συναντηθούν σε ξενοδοχείο στο Χέντερσον της Νεβάδα, στις 5 Μαρτίου, όπου και έκλεισαν μαζί δωμάτιο, είπε η τοπική αστυνομία.

Όταν το ζευγάρι ξεκίνησε να κάνει σεξ, η γυναίκα έδεσε τα μάτια του άνδρα και μετά έσβησε τα φώτα. Αρκετά λεπτά μετά ο άνδρας ένιωσε πόνο στα πλάγια του λαιμού του, σύμφωνα με το KLAS. Η αστυνομία είπε ότι η Νικούμπιν μαχαίρωσε τον άνδρα στον λαιμό “για εκδίκηση εναντίον των αμερικανικών στρατευμάτων που σκότωσαν τον Κασέμ Σουλεϊμανί το 2020”. Ο ανώτατος στρατιωτικός διοικητής του Ιράν ήταν υπεύθυνος για τις εξωτερικές επιχειρήσεις της χώρας του.

Μετά το αιματηρό περιστατικό, το θύμα έσπρωξε μακριά του τη Νικούμπιν και διέφυγε από το δωμάτιο, ενώ κάλεσε την Άμεση Δράση. Η γυναίκα είπε σε υπάλληλο του ξενοδοχείου ότι μαχαίρωσε έναν άνδρα. Στους αστυνομικούς ανέφερε ότι το έκανε “γιατί ήθελε να εκδικηθεί” τονίζοντας ότι είχε ακούσει ένα τραγούδι υπό τον τίτλο “Grave Digger” (νεκροθάφτης), που “της έδωσε το κίνητρο να προχωρήσει με την εκδίκησή της”.

Ακόμη είπε στους αστυνομικούς ότι ήθελε απλώς να τραυματίσει τον άνδρα και όχι να τον σκοτώσει, σύμφωνα με τη Las Vegas Review-Journal, που επικαλείται την αστυνομική αναφορά. Θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου στις 24 Μαρτίου. Είναι άγνωστη η κατάσταση του θύματος.

Πηγή: NY Post

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ