HΠΑ: Έξαλλη γυναίκα στο Τέξας με τους αμέτρητους κανόνες σε Airbnb που νοίκιασε – ΒΙΝΤΕΟ

Toν γύρο του διαδικτύου έχει κάνει βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok στο οποίο σχολιάζεται αρνητικά ένα Airbnb με έξι υπνοδωμάτια στο Τέξας για τον μεγάλο αριθμό κανόνων που έχει. Η Becky Navarro νοίκιασε το ακίνητο στο Wimberley του Τέξας, για ένα Σαββατοκύριακο του Μαΐου με την οικογένειά της και μερικούς φίλους και σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε πως υπήρχαν προειδοποιητικά σημειώματα σε όλο το σπίτι.

«Δεν είχαμε ιδέα για τους κανόνες μέχρι να φτάσουμε», είπε η Navarro στην The Post, υποστηρίζοντας ότι το σπίτι που ενοικιάζεται για 2.000 δολάρια την διανυκτέρευση είχε «μηδενικές διαδικτυακές οδηγίες».

Η Navarro λέει ότι οι σημειώσεις που βρίσκονταν στα έπιπλα και τις συσκευές απομάκρυναν τη διασκέδαση από τις διακοπές.

«Υπάρχει όριο για το πόσοι κανόνες μπορούν να εμφανίζονται στο Airbnb;» ρώτησε στο βίντεο της, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στο TikTok από τότε που δημοσιεύτηκε στα τέλη Ιουνίου.

Όπως αναφέρει το New York Post στο κλιπ διάρκειας 84 δευτερολέπτων δείχνει ολοσέλιδες πλαστικοποιημένες πινακίδες και ετικέτες που προειδοποιούν να μην αγγίξουν τα εύθραυστα αντικείμενα, να μην μετακινήσουν τη διακόσμηση και να μην είναι απρόσεκτοι με τα έπιπλα.

Μερικές από τις σημειώσεις, όπως αυτή που ειδοποιούσε τους ενοικιαστές για το που βρίσκονται τα προϊόντα καθαρισμού ή για το πως να χρησιμοποιούν τον φούρνο μικροκυμάτων ήταν κατανοητές, αλλά άλλες έκαναν την Navarro να αναρωτηθεί γιατί οι ιδιοκτήτες νοίκιασαν το ακίνητο εξαρχής.

«ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ KOMMATI ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ Ή METAΚΙΝΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. ΕΙΜΑΙ 10.000 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΩ ΑΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ», έγραφε μια πινακίδα σε ένα ξύλινο διαχωριστικό δωματίου σε ένα από τα υπνοδωμάτια.

«Δεν το καταλαβαίνω. Μείναμε σε ένα σπίτι με μια άλλη οικογένεια το Σαββατοκύριακο. Οι κανόνες που εμφανίζονται σε όλο το σπίτι απλώς με σκότωσαν», έγραψε η Navarro στη λεζάντα της στο TikTok.

Κάποιοι χρήστες της πλατφόρμας συμφώνησαν με την γυναίκα, ενώ άλλοι έδειξαν να κατανοούν το γιατί οι ιδιοκτήτες είχαν κάνει κάτι τέτοιο.

@beckypearlatx Y’all I dont get it 🤯 We stayed at an airbnb / vrbo house with another family over the weekend. The rules displayed all over the house just killed me. It seemed like every room and every surface had a note. It almost felt like it wasn’t a vacation with So. Many. Rules. #airbnb #vrbo #summervacation ♬ original sound – Becky Levin Navarro

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ