H Kim Kardashian θέλει να ταξιδέψει στο διάστημα

Η πιο γνωστή και πιο πλούσια influencer στον κόσμο, η Kim Kardashian (41 ετών), ήταν πρόσφατα προσκεκλημένη σε δείπνο μαζί με τον νέο της φίλο Pete Davidson (28ετών), στο σπίτι του Jeff Bezos στο Λος Άντζελες.

Ως γνωστόν ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Amazon Jeff Bezos, έχει χρηματοδοτήσει το διαστημικό πρόγραμμα Blue Origin, με το οποίο γίνονται “ταξίδια” στο διάστημα.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

H Kim είναι ενθουσιασμένη με την ιδέα να συμμετάσχει και εκείνη σε ένα από αυτά τα “ταξίδια” στην στρατόσφαιρα. Είναι κάτι που είναι σίγουρα γραμμένο στο προσωπικό της bucket list, όπου δεν έχει και πολλά ακόμα πράγματα που επιθυμούσε και έχουν μείνει απραγματοποίητα…!

Το πιο τρελό της όνειρο είναι τα ταξιδέψει εκτός… γης μαζί με ολόκληρη την οικογένειά της, αλλά μάλλον αυτό είναι σχεδόν αδύνατο!

Στην περίπτωση που το χρυσό εισιτήριο για το διάστημα φθάσει στην Kim Kardashian, τότε θα είναι η 3η κατά σειρά διασημότητα που θα κάνει το εγχείρημα, μετά τον πρώην παίκτη του NFL και παρουσιαστή του “Good Morning America” Michael Strahan και τον πρωταγωνιστή του “Star Trek” William Shatner, που είναι ο γηραιότερος άνθρωπος που έχει ταξιδέψει στο διάστημα!

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ