H 20χρονη σερβιτόρα – ηρωίδα του Παρισιού – ΒΙΝΤΕΟ

H σερβιτόρα που έγινε μία από τους ήρωες του μακελειού στο Παρίσι δήλωσε χθες το βράδυ πως θα προτιμούσε να πονάει σε όλη της τη ζωή παρά να αφήσει τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης να αιμορραγούν ολομόναχα στη μέση του δρόμου.

Η Jasmine El Youssi, 20χρονών, ρίσκαρε τη ζωή της προκειμένου να σώσει μια τραυματισμένη γυναίκα που δέχθηκε τα πυρά του Ισλαμικού Κράτους. Αντιμέτωπη με το θάνατο βγήκε έξω για να βοηθήσει αυτούς  που είχαν πέσει αναίσθητοι από τους πυροβολισμούς.

«Θα προτιμούσα να είχα πεθάνει παρά να αφήσω αυτούς τους ανθρώπους να πεθαίνουν», είπε. «Ξέρω πως είναι να νιώθεις μόνος σου και δεν θα μπορούσα να ζήσω με τη σκέψη ότι τους παράτησα εκεί μόνους και αβοήθητους». Δεν ήθελα οι άνθρωποι που είχαν πυροβοληθεί να νομίζουν ότι τους εγκατέλειψαν».

Η γεννημένη στο Παρίσι σερβιτόρα, οι γονείς της οποίας κατάγονται από το Μαρόκο και την Αλγερία, είπε μεταξύ άλλων: «Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν απλά παιδιά που έπαιζαν με κροτίδες έξω» .«Και μετά ακούσαμε έναν δεύτερο θόρυβο μόνο που αυτή τη φορά η τζαμαρία έπεσε και έγινε χίλια κομμάτια. Μετά ακολούθησαν πολλοί πυροβολισμοί.» Το μόνο που ήξερα ήταν πως έπρεπε να κρυφτώ και πως προσευχόμουν συνέχεια προκειμένου να σταματήσει αυτό που ζούσαμε».

 

Δείτε το βίντεο: 

Πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης:

 “Ο Θεός είναι μεγάλος” φώναζαν οι ένοπλοι στο Μάλι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ