Γυναίκα αναγκάστηκε να ξυρίσει ολόκληρο το κεφάλι της… λόγω των εξτένσιον

Μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο έμεινε σε «σωματικό και συναισθηματικό πόνο» αφού τα εξτένσιον στα μαλλιά της κατέστρεψαν το τριχωτό της κεφαλής της, της προκάλεσαν φουσκάλες ενώ τελικά… έμεινε φαλακρή. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με ανάρτησή της στο Facebook.

Η Shauna Higgins, 24 ετών, είπε ότι πλήρωσε στην ιδιοκτήτρια ενός κομμωτηρίου με έδρα το Λονδίνο «Oh So Gorgeous» σχεδόν 1.700 δολάρια για εξτένσιον για να βοηθήσει στην απώλεια μαλλιών. Η γυναίκα ερεύνησε την ιδιοκτήτρια καταστήματος, η οποία λέγεται Mandy Collins, και ανακάλυψε ότι ήταν μια βραβευμένη κομμώτρια, η οποία αναφέρεται ως «ειδική για τα extensions».

 

«Ήταν σίγουρη ότι μπορούσε να ταιριάξει τα μαλλιά μου με τα εξτένσιον και πήρε 1.691,45 δολάρια προκαταβολικά σε μετρητά. Μόλις μπήκαν τα extensions, άρχισαν τα προβλήματα», ισχυρίστηκε ο Higgins.

Αφού μίλησε μαζί της με κάποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν έπειτα από την εφαρμογή, η κομμώτρια της είπε να πληρώσει επιπλέον 65 δολάρια για να διορθώσει το πρόβλημα χρησιμοποιώντας διαφορετική μέθοδο, σύμφωνα με τη Sun.

Όμως, μια εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση της νέας μεθόδου άρχισε ο «εφιάλτης». «Ένα, ένα τα εξτένσιον άρχισαν να πέφτουν, παίρνοντας μαζί τους κομμάτια από τα μαλλιά μου» δήλωσε η παθούσα.

«Τότε το τριχωτό της κεφαλής μου άρχισε να αιμορραγεί και να κάνει φουσκάλες. Είχα τεράστια κόκκινα μπαλώματα όπου το πλέγμα είχε τραβήξει το δέρμα μου. Κάθε μέρα εμφανίζονταν περισσότερα φαλακρά μπαλώματα», συνέχισε.

Πέρασαν τέσσερις εβδομάδες και η Χίγκινς συνειδητοποίησε ότι όλα έπαιρναν τη χειρότερη τροπή όταν το τριχωτό της κεφαλής της ήταν ένα «πεδίο μάχης, καλυμμένο με φουσκάλες και αίμα».

Τελικά απευθύνθηκε σε έναν δερματολόγο, αλλά όπως φάνηκε τα εξτένσιον είχαν βλάψει ανεπανόρθωτα το τριχωτό της κεφαλής της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ