Γουάινστιν: Φόρεμα με λεκέ θα αποκαλύψει την αλήθεια για την επίθεση του παραγωγού σε μοντέλο – ΦΩΤΟ

Φίλη του Χάρβεϊ Γουάινστιν παρέσυρε ένα μοντέλο στο δωμάτιο ξενοδοχείου του παραγωγού και αφού την κλείδωσε στο μπάνιο του την άφησε στις ορέξεις του μεγαλοπαραγωγού του Χόλιγουντ. Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, ο Γουάινστιν αυνανίστηκε μπροστά της.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν οι φωτογραφίες μέσα από το δωμάτιο του παραγωγού στο ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς. Το μοντέλο Λόρεν Μαρί Γιανγκ κατέθεσε ότι ο Γουάινστιν της έδειχνε τη σουίτα του και συζητούσαν την εμφάνισή της στο America’s Next Top Model, όταν εντελώς αιφνιδιαστικά, η φίλη του παραγωγού, το μοντέλο από το Μεξικό, Κλαούντια Σαλίνας, βοήθησε να την παγιδεύσουν στο μπάνιο, όπου φέρεται ο Γουάινστιν να αυνανίστηκε μπροστά της. Η ίδια περιέγραψε την ανατομία του παραγωγού λέγοντας ότι το πέος του είναι αηδιαστικό καθώς φαίνεται κομμένο και ραμμένο ενώ δεν έχει όρχεις. Την ίδια ακριβώς περιγραφή είχε δώσει κι άλλο φερόμενο θύμα του παραγωγού.

Επίσης, στη διάρκεια της δίκης παρουσιάστηκαν φωτογραφίες από το φόρεμα που φορούσε η Γιανγκ εκείνο το βράδυ που ισχυρίζεται ότι δέχθηκε τη σεξουαλική επίθεση. Υπάρχει το ενδεχόμενο το φόρεμα να σταλεί για εξέταση DNA ώστε να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό υλικό στη δίκη που θα διεξαχθεί εναντίον του Γουάινστιν στο Λος Άντζελες, όπου το περιστατικό έλαβε χώρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ