Χάρβεϊ Γουάινστιν: Στο δικαστήριο εν μέσω αποδοκιμασιών – ΒΙΝΤΕΟ

Στο δικαστήριο έφθασε το πρωί της Δευτέρας όπου αναμένεται να δικασθεί αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, ο πρώην ισχυρός άνδρας του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Από νωρίς το πρωί πλήθος είχε συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο του Μανχάταν ενώ όταν ο Γουάινστιν έφθασε, έγινε στόχος αποδοκιμασιών.

Ο 67χρονος πρώην παραγωγός κρατούσε ένα Π προκειμένου να στηριχθεί δείχνοντας καταβεβλημένος. “Δικαιοσύνη για τους επιζώντες” ήταν το βασικό σύνθημα των συγκεντρωμένων. Μία γυναίκα φώναξε εναντίον του “ευτυχώς που η μητέρα σου δεν είναι εδώ για να σε δει”.

Σήμερα αναμενόταν να διεξαχθεί η τελευταία σύσκεψη πριν από την επιλογή του σώματος ενόρκων την Τρίτη. Η δίκη θα διαρκέσει έως έξι εβδομάδες.

Η δίκη αφορά τις κατηγορίες από τρεις γυναίκες. Την ηθοποιό της σειράς “Sopranos” Aναμπέλα Σιόρα, τη βοηθό παραγωγής Μίμι Χαλέγι και μία γυναίκα για την οποία δεν έχουν δοθεί περισσότερα στοιχεία. Αν κριθεί ένοχος για σεξουαλική επίθεση είναι αντιμέτωπος με την ποινή των ισοβίων.

Πηγή: NY Post, Πηγή φωτό: Reuters, AP

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ