Γάμος υπερπαραγωγή για Ιταλό ποδοσφαιριστή μετά την κατάκτηση του Euro – Τραγούδησε η Κάρλα Μπρούνι

Εκείνος είναι ένας πασίγνωστος ποδοσφαιριστής και εκείνη ένα εντυπωσιακό μοντέλο, έτσι δεν ήταν έκπληξη ότι ο γάμος του νικητή του Euro με την Εθνική Ιταλίας, Marco Verratti και της Jessica Aidi θα ήταν υπερπαραγωγή.

Το 29χρονο μοντέλο εντυπωσίασε με το στιλ της στην τελετή που έγινε χθες στο Παρίσι. Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο πλευρό του ζευγαριού τόσο στον πολιτικό γάμο, όσο και στη δεξίωση που έγινε αμέσως μετά.

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι τραγούδησε, ενώ δεν έλειψαν τα πυροτεχνήματα για να ολοκληρωθεί η όμορφη βραδιά.

Η νύφη έκανε δύο διαφορετικές εμφανίσεις. Για τον πολιτικό γάμο φόρεσε ένα δαντελένιο κρεμ κοστούμι, ενώ για τη δεξίωση ένα στενό φόρεμα που αγκάλιαζε το καλλίγραμμο σώμα της.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν ο πρώην συμπαίκτης του γαμπρού στην Παρί Σεν Ζερμέν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Ιταλός συμπαίκτης του Σαλβατόρε Σιρίγκου.

Το ζευγάρι έκανε για πρώτη φορά κοινή εμφάνιση στο Γκραν Πρι του Μονακό το 2019, λίγους μήνες μετά το διαζύγιο του ποδοσφαιριστή με την Laura Zazzara. Ο Verratti έχει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ