Γαλλία: Συγκλονίζει η υπόθεση απαγωγής μιας 17χρονης

Συγκλονίζει τη Γαλλία η υπόθεση απαγωγής μίας 17χρονης. Η μαθήτρια Λυκείου βγήκε από το σπίτι της το απόγευμα της Δευτέρας, για να πάει για τζόκινγκ σε γειτονικό δάσος και εξαφανίστηκε.

Tης Μαρίας Δεναξά

Ανήσυχος ο πατέρας της, βγήκε να την αναζητήσει και στη διαδρομή βρήκε ματωμένα ακουστικά και ορισμένα ρούχα της, όπως και το GPS ρολόι της. Ειδοποίησε την αστυνομία τρεις ώρες μετά την εξαφάνισή της. Αμέσως 200 άνδρες με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, δύτες και ένα ελικόπτερο άρχισαν να αναζητούν την κοπέλα, αλλά οι έρευνες δεν απέδωσαν.

Γαλλία 17χρονη απαγωγή

Γαλλία έρευνες

Οι ερευνητές στην προσπάθεια να την εντοπίσουν, εξέτασαν την εφαρμογή τζόκινγκ που έχει, η οποία έδειξε ότι η πορεία της διεκόπη απότομα σε σε αγροτική περιοχή.

Το βράδυ της Τρίτης, σε γειτονικό νομό, η 17χρονη αιμόφυρτη μπήκε σε ένα εστιατόριο κεμπάμπ, υπό κατάσταση σοκ και ζήτησε βοήθεια. Αμέσως την παρέλαβαν οι Αρχές και την οδήγησαν στο νοσοκομείο όπου της χορηγείται φαρμακευτική αγωγή καθώς η κοπέλα εκτός από τραυματισμένη, είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Γαλλία

Από το σοκ λέει πράγματα από τα οποία οι αρχές δεν βγάζουν νόημα. Το μόνο που έχουν καταλάβει είναι πως μάλλον ήταν πολλοί οι απαγωγείς και ότι η 17χρονη κατάφερε να τους ξεφύγει. Τα γαλλικά Μέσα αναφέρουν ότι δεν μπορεί να ταυτοποιήσει τους απαγωγείς της ούτε την τοποθεσία απ’ όπου προσπάθησαν να την απαγάγουν.

 

Το BFMTV μετέδωσε μαρτυρία ανθρώπου που ζει κοντά στο εστιατόριο κεμπάμπ όπου η κοπέλα βρήκε καταφύγιο. Όπως είπε, “το κορίτσι διέφυγε από το όχημα του απαγωγέα της και βρήκε καταφύγιο στο ταχυφαγείο”. Ο δήμαρχος της περιοχής Αντρέ Μπουασό ευχαρίστησε την αστυνομία. |Αυτά είναι πολύ καλά νέα, ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα” είπε ο δήμαρχος.

 

Πηγή φωτ/βίντεο: AFP, Le Figaro, ouest-france.fr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ