Φρίκη στον Λονδίνο: 17χρονος μαχαίρωσε 15χρονη που προσπάθησε να προστατέψει την φίλη της

Την δολοφονία μια 15χρονης μαθήτριας στο Κρόιντον, στην Βρετανία, ερευνά η αστυνομία κι έχει ήδη συλλάβει έναν 17χρονο, αλλά οι πληροφορίες μέχρις ώρας είναι αντικρουόμενες, καθώς τα παιδιά φαίνεται να άρχισαν να μαλώνουν μέσα σε λεωφορείο που τους μετέφερε στο σχολείο, αλλά το φονικό έγινε έξω από το όχημα.

Αρχικά αναφέρθηκε ότι ο έφηβος αντέδρασε στην σταθερή άρνηση της μαθήτριας να βγει ραντεβού μαζί του. Η μαθήτρια φέρεται να αρνήθηκε να δεχτεί και μια ανθοδέσμη που της έδωσε ο 17χρονος.  Αργότερα η αστυνομία βρέθηκε όμως απέναντι σε μιαν  άλλη εκδοχή, ότι ο 17χρονος μαχαίρωσε όχι το κορίτσι που αρνήθηκε να βγει ραντεβού μαζί του, αλλά την φίλη της που προσπαθούσε να τον πείσει να αφήσει την φίλη της ήσυχη και θέλησε να σταματήσει τον μεταξύ τους καυγά. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι ήταν ένας καυγάς μεταξύ της φίλης της και του πρώην φίλου της, όπως ισχυρίστηκαν μάρτυρες.

Το κορίτσι ήταν μαθήτρια στο Old Palace of John Whitgift School στο Croydon. Τα τοπικά ΜΜΕ, ανέφεραν ότι λεγόταν Ελιάνα.
Μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν μια ομάδα μαθητών να κατεβαίνει από το λεωφορείο Νο 60 έξω από το Whitgift Centre, όπου ο καυγάς μεταξύ του κοριτσιού, που φορούσε πράσινο σχολικό σακάκι, και του αγοριού – με μαύρο σακάκι – συνεχίστηκε σε έναν δρόμο γεμάτο πεζούς.

Η φίλη προσπαθούσε να δώσει πίσω στο αγόρι μια τσάντα με τα πράγματά του, ενώ εκείνος προσπαθούσε να της δώσει λουλούδια, όταν ξέσπασε ο καυγάς, ανέφεραν οι μάρτυρες που είπαν επίσης ότι το θύμα προσπάθησε να παρέμβει.


Οι ιατροδικαστές εξετάζουν σημείωμα που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και και είχε γραμμένες τις λέξεις “ιδιαίτερο κορίτσι” και “πριγκίπισσα”, μαζί με κόκκινα τριαντάφυλλα που είχαν λερωθεί με αίμα.

Η Chevanice Thomas, ισχυρίζεται ότι ήταν μάρτυρας του μαχαιρώματος και δήλωσε ότι το κορίτσι είχε απορρίψει λουλούδια από το αγόρι λίγο πριν εκείνο της επιτεθεί με ένα μαχαίρι που έμοιαζε με “σπαθί”. Ένας άλλος μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι άκουσε την κοπέλα να λέει ότι “δεν ήθελε να βγει πια μαζί του”.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα 17χρονο αγόρι στο κοντινό New Addington στις 9.45 π.μ. Ο επικεφαλής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας Andy Brittain δήλωσε ότι η αστυνομία δεν αναζητά κανέναν άλλον σε σχέση με το περιστατικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ