Φρίκη στον Λίβανο: Νεκρή 6χρονη που βιάστηκε και κακοποιήθηκε άγρια

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Λίβανο με τον θάνατο ενός 6χρονου κοριτσιού που βιάστηκε και κακοποιήθηκε βάναυσα. Σύμφωνα με ΜΜΕ του Λιβάνου, η 6χρονη Λιν έχασε την ζωή της το περασμένο Σάββατο.

Πρόσφατα το παιδί είχε μετακομίσει στο σπίτι των παππούδων του μαζί με την μητέρα του, καθώς οι γονείς της χώρισαν.

Η μητέρα φέρεται να πήγε το παιδί στο νοσοκομείο καθώς είχε πυρετό. Οι γιατροί της συνέστησαν να κάνει άμεσα εισαγωγή αλλά εκείνη πήρε το παιδί και επέστρεψε στο σπίτι. Την επόμενη ημέρα το κοριτσάκι εντοπίστηκε νεκρό και η κηδεία του έγινε την περασμένη Κυριακή.

Η λιβανέζικη εφημερίδα «An-Nahar» στο ρεπορτάζ σημείωσε ότι η 6χρονη είχε αιμορραγία και ως επακόλουθο παρουσίαζε σοβαρή αναιμία. Το κοριτσάκι φέρεται να είχε βιαστεί επαλειμμένα. Η ιατροδικαστική έκθεση ανέφερε ότι το παιδί είχε μώλωπες στο πρόσωπο, πρησμένα χείλη και είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση.

Ο πατέρας της 6χρονης υπέβαλε μήνυση σε βάρος της οικογένειας της πρώην συζύγου του για τον θάνατο του παιδιού. Το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου συμμετέχει στις έρευνες για την υπόθεση προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος ευθύνεται για τον θάνατο του παιδιού.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν έχουν γίνει συλλήψεις για τον βιασμό και τον θάνατο της 6χρονης. Οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζουν τον αποτροπιασμό και την οργή τους για όσα συνέβησαν στο παιδί. Μάλιστα κάποιοι ζήτησαν να ισχύσει και πάλι η θανατική ποινή για τον δράστη, ενώ άλλοι θεωρούν ότι θα πρέπει να έχει μία σκληρή μεταχείριση μέχρι να πεθάνει για να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για τους επίδοξους βιαστές.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ