Φρίκη στο Τέξας: Την χτύπησε με σφυρί και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως ένας άνδρας από το Τέξας συνελήφθη την Τρίτη (26/9) αφού φέρεται να ομολόγησε ότι δολοφόνησε  μια μαθήτρια λυκείου χτυπώντας την με ένα σφυρί, στραγγαλίζοντάς την και μαχαιρώνοντάς την μέχρι θανάτου όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν ακόμα ζωντανή.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα Tyler Morning Telegraph, o Jamaurea Jermaine Britton, 19 ετών, κατηγορήθηκε για τον φόνο της 18χρονης Dejah Hood, αφού οι αστυνομικοί βρήκαν το σώμα της κοπέλας πίσω από την πολυκατοικία του, στο Τάιλερ του Τέξας.

Η εξαφάνιση της Hood δηλώθηκε από τα μέλη της οικογένειάς της στις 12:40 π.μ. της Τρίτης. Η κοπέλα  είχε βγει έξω με φίλους της, συμπεριλαμβανομένου του Britton, το βράδυ της Δευτέρας και δεν επέστρεψε στο σπίτι της ούτε απάντησε στις κλήσεις και τα μηνύματα που της έστειλαν. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα του άνδρα για να τον ανακρίνουν γύρω στη 1 μ.μ. την Τρίτη παρατήρησαν αίμα στο διαμέρισμά του και βρήκαν το σώμα της άτυχης έφηβης τυλιγμένο σε σακούλες σκουπιδιών, σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης.

Ο ύποπτος τελικά ομολόγησε ότι σκότωσε την έφηβη και πέταξε το σώμα της, ενώ προχώρησε σε μία λεπτομερή περιγραφή των φρικιαστικών πράξεών του.

Τέξας δολοφονία
Πηγή: Smith County Jail

Στην κατάθεσή του, ο Britton δήλωσε ότι πήρε τη Hood και ένα μωρό ενός έτους, το οποίο φρόντιζε, από το διαμέρισμά της τη Δευτέρα το βράδυ ώστε να τον βοηθήσει να μαζέψει τα πράγματά του για να μετακομίσει. Όταν έφθασαν στο σπίτι του, εκείνος πήγε στη κουζίνα και άρχισε να σκέφτεται τον πρόσφατο χωρισμό του από την κοπέλα του, κάτι που τον οδήγησε στο να γίνει «ολοένα και πιο θυμωμένος».

Στη συνέχεια ανέφερε πως η Hood πήγε κοντά του και του πείραξε το αυτί, κάτι που έκανε συχνά η πρώην του. Η ενέργεια αυτή οδήγησε τον Britton σε κάτι που περιέγραψε ως «έξαρση οργής» και είπε στους αστυνομικούς ότι άρπαξε ένα γυάλινο μπουκάλι και χτύπησε την Hood στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Αμέσως μετά φέρεται να τη γρονθοκόπησε και την στραγγάλισε, πριν χρησιμοποιήσει ένα σφυρί για να τη χτυπήσει επανειλημμένα στο κεφάλι έως ότου σπάσει η ξύλινη λαβή του.

Τέξας δολοφονία
Πηγή: Dae Hood/Facebook

Με βάση την ομολογία του, όταν θεώρησε πως είχε δολοφονήσει την 18χρονη κοπέλα έκανε δύο αποτυχημένες απόπειρες αυτοκτονίας. Την δεύτερη προσπάθειά του, σταμάτησε ένας γείτονας του ο οποίος άκουσε την φασαρία και θέλησε να δει τι συμβαίνει. Ο Britton κάλυψε το σώμα της Hood και του άνοιξε την πόρτα διαβεβαιώνοντάς τον πως όλα ήταν καλά.

Αφού ο γείτονας του έφυγε, ο φερόμενος ως δολοφόνος εξήγησε ότι θυμήθηκε το ενός έτους μωρό που βρισκόταν στο κρεβάτι του και παρακολουθούσε μία ταινία και αποφάσισε να το πάει στο σπίτι της μητέρας του θύματος.

Γυρνώντας στο σπίτι ο 19χρονος άκουσε το θύμα να φωνάζει το όνομά του συνειδητοποιώντας έτσι πως ήταν ακόμα ζωντανή. Τότε ήταν που της επιτέθηκε ξανά μαχαιρώνοντάς την πολλές φορές. Τέλος ο άνδρας τύλιξε το άψυχο κορμί της κοπέλας και το έβγαλε από το διαμέρισμα του γύρω στις 3 τα ξημερώματα, πετώντας το πάνω από έναν φράχτη. Γύρω στις 7 το πρωί ο Britton γύρισε στο σημείο όπου είχε αφήσει το σώμα για να το καλύψει με φύλλα.

Ο Britton συνελήφθη και κατηγορήθηκε για φόνο και για τρομοκρατική απειλή κατά της οικογένειας/νοικοκυριού. Κρατείται με εγγύηση 1,05 εκατομμυρίων δολαρίων στη φυλακή της κομητείας Σμίθ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ