Φρίκη στην Σλοβακία: Σεφ σκότωσε την κοπέλα του, την τεμάχισε και ξερίζωσε την καρδιά της – Δολοφόνος και ο πατέρας του

Φρίκη έχει προκαλέσει στην Σλοβακία η είδηση της άγριας δολοφονίας μίας σερβιτόρας από τον σύντροφό της που είναι σεφ. Ο 47χρονος κατηγορείται ότι τεμάχισε την κοπέλα του και ξερίζωσε την καρδιά της, την οποία τοποθέτησε δίπλα στο ακρωτηριασμένο σώμα της.

Η αστυνομία βρήκε το τεμαχισμένο σώμα της 48χρονης Patricia, στο διαμέρισμα που μοιραζόταν με τον σεφ Jozef Hanuska στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας Μπρατισλάβα. Στο ίδιο δωμάτιο οι αστυνομικοί βρήκαν έναν κουβά που περιείχε τα έντερα και άλλα όργανα της κοπέλας, τα οποία ο τρελός σεφ είχε αφαιρέσει από το σώμα της.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δολοφόνος είχε επίσης τοποθετήσει ένα βρετανικό διαβατήριο πάνω σε ένα σεντόνι που είχε ρίξει πάνω από το πτώμα που βρέθηκε ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι.

Οι τρομοκρατημένοι γείτονες είπαν ότι το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες, ενώ ένας από αυτούς είπε ότι άκουγε συχνά τον Hanuska να απειλεί ότι «θα της ξεριζώσει το κεφάλι».

Μια άλλη γειτόνισσα, η γνωστή Σλοβάκα ηθοποιός Bibiana Ondrejková, δήλωσε: «Δεν τους γνώριζα προσωπικά, αλλά ήξερα γι’ αυτούς. Ήξερα ότι επρόκειτο για ανθρώπους που είχαν πρόβλημα με το αλκοόλ και ότι υπήρχαν συχνά καβγάδες μεταξύ τους”.

Και μια άλλη είπε: «Σχεδίαζε να τα φάει; Γιατί να τα βγάλει και να τα βάλει σε έναν κουβά;» διερωτήθηκε μία άλλη. «Ήταν χυδαίος. Η Patricia συχνά ζητούσε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και έλεγε ότι είχαν “ιταλικό νοικοκυριό”» είπε ένας άλλος.

Η 48χρονη Patricia
O 47χρονος Jozef Hanuska

Η αστυνομία κλήθηκε στο διαμέρισμα την Τετάρτη της περασμένης εβδομάδας, αφού ένας συγγενής έλαβε ένα μήνυμα από τον σεφ που έλεγε ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει. Αντ’ αυτού, τράπηκε σε φυγή, αλλά συνελήφθη την Παρασκευή, αφού οι αστυνομικοί τον βρήκαν να κρύβεται σε ένα κελάρι.

Το Σάββατο του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δολοφονία της γυναίκας. Μετά τη σύλληψη του άνδρα, η αστυνομία ανέφερε: «Χάρη σε μια αυστηρή επιχειρησιακή έρευνα, οι ερευνητές της Μπρατισλάβα συνέλαβαν το απόγευμα της Παρασκευής ένα άτομο το οποίο είναι ύποπτο για το εν λόγω έγκλημα. Το πιθανότερο είναι ότι είναι ο φίλος της δολοφονημένης γυναίκας».

Πρόσθεσαν ότι ο άνδρας κατηγορείται πλέον για τη δολοφονία της.

Δολοφόνος και ο πατέρας του σεφ

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο πατέρας του 47χρονου σεφ εκτελέστηκε για τη δολοφονία δύο γυναικών.

Με το παρατσούκλι “Στραγγαλιστής της Μπρατισλάβα”, ο Štefan Pantl συνελήφθη το 1979 μετά τη δολοφονία δύο γυναικών που είχε γνωρίσει σε ένα πάρτι. Τις πήγε στο διαμέρισμά του, αλλά όταν εκείνες αρνήθηκαν να κάνουν σεξ μαζί του, εκείνος στραγγάλισε τη μία με τη ζώνη του πριν βιάσει και στραγγαλίσει την άλλη μέχρι θανάτου.

O Štefan Pantl

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ