Κίνα: Πατέρας πέταξε τα δύο παιδιά του από τον 15ο όροφο – Δεν τα ήθελε η σύντροφός του

Στην εσχάτη των ποινών καταδικάστηκε ένας πατέρας στην Κίνα, ο οποίος πέταξε τα δύο του παιδιά από το διαμέρισμά του στον 15ο όροφο πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα αυτά να βρουν φριχτό θάνατο. Αιτία του φονικού ήταν η σύντροφος του άνδρα που δεν ήθελε να μεγαλώνει τα παιδιά μίας άλλης γυναίκας και έτσι ο πατέρας αποφάσισε να τα… ξεφορτωθεί.

Τόσο ο 27χρονος άνδρας όσο και η σύντροφός του καταδικάστηκαν σε θάνατο. Το περιστατικό συνέβη στον δήμο Τσονγκίνγκ στη νοτιοδυτική Κίνα, στις 2 Νοεμβρίου πέρυσι. Η δίχρονη κόρη του Zhang Bo, η Zhang Ruixue, πέθανε ακαριαία, ενώ ο γιος του, ενός έτους, υπέκυψε στα τραύματά του ενώ νοσηλευόταν.

Ο Zhang Bo γνώρισε τη Ye Chengchen, την οποία επιθυμούσε διακαώς να παντρευτεί. Ωστόσο, εκείνη δεν δεχόταν την πρότασή του όσο αυτός είχε παιδιά, ενώ ενστάσεις για τον ίδιο λόγο είχαν και οι γονείς της. Η σύντροφός του τον πίεζε να απαλλαγεί από τα παιδιά του. Μάλιστα, τη μέρα εκείνη του φονικού έκοψε τις φλέβες της για να του δείξει την αγανάκτησή της που δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια μαζί. Τότε αυτός πέταξε και τα δύο παιδιά από το παράθυρο του 15ου ορόφου και έτρεξε στις σκάλες προκειμένου να μοιάζει συντετριμμένος από θλίψη για την τραγωδία που μόλις είχε συμβεί. Σε βίντεο φαίνεται να χτυπά το κεφάλι στον τοίχο και να κλαίει ανεξέλεγκτα, με τους εισαγγελείς να σημειώνουν ότι όλα ήταν μία απάτη.

Τότε ο πατέρας είχε υποστηρίξει ότι κοιμόταν όταν τα παιδιά του έπεσαν από το παράθυρο και ότι είχε ξυπνήσει από τις φωνές των ανθρώπων που εντόπισαν τα πτώματα των παιδιών στο γρασίδι. Η πρώην σύζυγος του Zhang, Chen Meilin, είπε στα τοπικά Μέσα ότι η νέα του σύντροφος δεν ήθελε τα παιδιά του με μια άλλη γυναίκα.

Φέρεται ο άνδρας να ξεκίνησε τη σχέση με την Chengchen ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος ενώ πήρε διαζύγιο με τη Meilin αργότερα. Είχαν χωρίσει έτσι την κηδεμονία των παιδιών ώστε η κόρη να μένει με τη μητέρα και ο γιος με τον πατέρα του μέχρι να γίνει έξι ετών. Ωστόσο, ο πατέρας ζήτησε να προσέχει και την κόρη του τη μέρα που σκότωσε και τα δύο του παιδιά αφού είδε τη φιλενάδα του να κόβει τις φλέβες της σε βιντεοκλήση.

Η τραγική μητέρα είπε: “Ο Zhang είχε βιντεοκλήση με τη Ye. Εκείνη έκοψε τις φλέβες της και αυτός φοβήθηκε. Του έπεσε το τηλέφωνο, άρπαξε τα δυο παιδιά και τα πέταξε από το μπαλκόνι”.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα ο πατέρας παραδέχτηκε ότι αυτός και η σύντροφός του είχαν σχεδιάσει να σκοτώσουν τα παιδιά ώστε να ξεκινήσουν μία νέα οικογένεια χωρίς να υπάρχουν παιδιά από προηγούμενο γάμο ανάμεσά τους.

“Τη στιγμή που άκουσα ότι ο πατέρας τους και η ερωμένη του πέταξαν τα παιδιά μου από τον 15ο όροφο, δεν μπορούσα καν να βρω λέξεις να περιγράψω τα συν αισθήματά μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι βίωσαν τα παιδιά μου από τον 15ο όροφο ως το έδαφος. Ηταν απελπισμένα; Ήταν φοβισμένα;” αναρωτήθηκε η γυναίκα. Υποστήριξε ότι ο πρώην σύζυγός της έκλαψε στο δικαστήριο και απολογήθηκε για τις πράξεις του ενώ η φιλενάδα του αρνήθηκε τις κατηγορίες όλες τις φορές. η δίκη ξεκίνησε τον Ιούλιο. Στις 28 Δεκεμβρίου ο πατέρας φέρεται να καταδικάστηκε σε θάνατο για τη δολοφονία των παιδιών του ενώ η σύντροφός του επίσης καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή πίεσε τον πατέρα να κάνει το έγκλημα. Δεν είναι γνωστό αν σκοπεύουν να κάνουν έφεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ