Φρίκη – Επί 10 χρόνια την κρατούσε φυλακισμένη – Γέννησε δύο παιδιά απόρροια βιασμών – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

της Μαρίας Δεναξά

Το θύμα από τη Ρουμανία, ζούσε επί δέκα χρόνια φυλακισμένη σε μια μικροσκοπική κάβα ενός άνδρα που τη βίαζε συστηματικά. Η 29χρονη βρέθηκε από την αστυνομία στην υπόγεια κάβα ενός σπιτιού στην πόλη Gizzeria, στη νότιο Ιταλία.

Ο δέσμιος της ήταν ένας άνδρας 52 ετών που την είχε κάνει σκλάβα του και την βίαζε συστηματικά. Από τους βιασμούς γεννήθηκαν δυο παιδιά, 9 και 3 ετών σήμερα, που κι αυτά ζούσαν φυλακισμένα μέσα στην κάβα.

Και οι τρεις τους δεν είχαν καμία επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Η μόνη τους παρέα ήταν τα ποντίκια και οι αρουραίοι ενώ μοναδική τους τροφή ήταν ληγμένα τρόφιμα και περιττώματα. Δεν είχαν ούτε ηλεκτρικό ρεύμα ούτε νερό.

Πως τους ανακάλυψε η αστυνομία

Οι αρχές ανακάλυψαν τη νεαρή γυναίκα από έναν έλεγχο ταυτότητας του 52χρονου στην αρχή της εβομάδας. Τους προξένησε εντύπωση ο ρακένδυτος και αδύναμος εννιάχρονος. Βλέποντας την κατάσταση του μικρού αγοριού, οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον 52χρονο άνδρα να τους οδηγήσει στο σπίτι του. Η δυσωδία τους οδήγησε στην κάβα όπου κοιμόνταν η 29χρονη δεμένη με αλυσίδες που ήταν στερεωμένες στο πάτωμα.

Στην ανάκριση ο άνδρας εξήγησε ότι η κοπέλα ήταν η οικιακή βοηθός της συζύγου του η οποία πέθανε. Τότε αποφάσισε να την φυλακίσει. Ο 52χρονος κατηγορείται για οικογενειακή βία, σκλαβιά, σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς. Την γυναίκα και τα παιδιά έχουν αναλάβει οι κοινωνικές υπηρεσίες της Ιταλίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ