Φλόριντα: Δασκάλα έκανε σεξ με μαθήτριά της μέσα στην τάξη – Την “έκαψε” το sexting

Μία δασκάλα σε Γυμνάσιο της Φλόριντα είχε σεξουαλική σχέση δύο ετών με μια μαθήτρια που περιελάμβανε μυστικές συναντήσεις στην τάξη της.

Η Hayley Morgan Hallmark, μια 35χρονη δάσκαλα και προπονητής ποδοσφαίρου στο Γυμνάσιο C.W. Ruckel στη Νίκαβιλ, συνελήφθη την Παρασκευή με την κατηγορία της άσεμνης συμπεριφοράς και αποπλάνησης μιας μαθήτριας.

Το θύμα, το οποίο είναι τώρα 17 ετών, δήλωσε στους αστυνομικούς την Πέμπτη ότι ήταν 14 ετών άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα στο κινητό, συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2017.

Έναν χρόνο αργότερα, το ζευγάρι άρχισε να κάνει το λεγόμενο “sexting” ανταλλάζοντας πιο προκλητικά μηνύματα όταν η μαθήτρια ήταν 15 ετών.

Η δασκάλα και η μαθήτρια αντάλλαζαν γυμνές φωτογραφίες και μιλούσαν για αγκαλιές και άλλα στο Snapchat, αποκαλύπτει η αστυνομική έκθεση.

Η έφηβη είπε επίσης στους ερευνητές ότι έκαναν σεξουαλικές πράξεις η μία στην άλλη στην τάξη, όταν την βοήθησε να προπονήσει την ομάδα ποδοσφαίρου μετά το σχολείο.

«[Η έφηβη] εξήγησε ότι η κατηγορούμενη εκτελούσε αυτές τις σεξουαλικές πράξεις μέσα στην τάξη, γέρνοντας τις κάμερες της τάξης και κλείνοντας την πόρτα ώστε να μην μπει κάποιος», σύμφωνα με την έκθεση που ελήφθη από την The Post.

Η κοπέλα είπε ότι έκαναν σεξ και στο δικό της σπίτι αλλά και στο σπίτι της καθηγήτριας. Μια αναζήτηση στο τηλέφωνο της υποστήριξε τους ισχυρισμούς της και επιβεβαίωσε μια «ακατάλληλη σχέση» μεταξύ τους, η οποία διήρκεσε μέχρι τον Αύγουστο του 2020.

Η Χάλερμ τέθηκε σε διοικητική άδεια την Πέμπτη, μία ημέρα πριν εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ