Φιλαράκια: Λίγο πριν το reunion η LEGO “ζωντανεύει” τα διάσημα διαμερίσματα της σειράς ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Οι φαν των “Friends“(Φιλαράκια) περιμένουν πως και πως το πολυαναμενόμενο «Friends: The Reunion», τα γυρίσματα του οποίου ολοκληρώθηκαν στις αρχές Απριλίου.

Η Ρέιτσελ (Τζένιφερ Άνιστον), η Μόνικα (Κόρτνεϊ Κοξ), ο Ρος (Ντέιβιντ Σουίμερ), η Φοίβη (Λίζα Κούντροου), ο Τσάντλερ (Μάθιου Πέρι) και ο Τζόι (Ματ ΛεΜπλανκ) θα εμφανιστούν όλοι μαζί στο επετειακό επεισόδιο, για πρώτη φορά από το 2004, όταν και κυκλοφόρησε το τελευταίο επεισόδιο της θρυλικής σειράς.

Το «Friends: The Reunion» θα είναι χωρίς καμία αμφιβολία το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς. Με αφορμή την κυκλοφορία του επετειακού επεισοδίου, η LEGO κυκλοφορεί το «LEGO: Friends – The Apartments».

Πρόκειται για τα δυο διάσημα διαμερίσματα των Τζόι-Τσάντλερ και Μόνικα-Ρέιτσελ, τα οποία οι φαν της σειρά θα μπορούν να κατασκευάσουν. Στο κουτί των 2048 κομματιών συμπεριλαμβάνονται και οι σιλουέτες των έξι πρωταγωνιστών της σειράς (Ρος, Ρέιτσελ, Μόνικα, Φοίβη, Τσάντλερ, Τζόι), αλλά και εκείνη της Τζάνις.

«Δουλέψαμε με μεγάλη προσοχή έχοντας ως οδηγό φωτογραφίες από τα σετ της σειράς, αλλά και βλέποντας και ξαναβλέποντας τα επεισόδια για να μπορέσουμε να βάλουμε όλες τις λεπτομέρειες που οι φαν θα αναγνωρίσουν», ανέφερε ο Άντερσον Γουορκ Γκραμπ, σχεδιαστής των σετ της LEGO. Και πρόσθεσε: «Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα φόρο τιμής στη σειρά-φαινόμενο που έχει γράψει τη δική της ιστορία. Μεγάλη πρόκληση για μας ήταν το πώς θα απεικονίζαμε και κάποιες διαφορές, κάποιες λεπτομέρειες που υπάρχουν στους πρώτους κύκλους των επεισοδίων και μετά αλλάζουν. Περιμένω ανυπόμονα τα αετίσια μάτια των φανατικών που θα ανακαλύψουν τι εννοώ»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ