Φιλαράκια: Το πρώτο καρέ από την επανασύνδεση των ηρώων – Γιατί ο Τσάντλερ διέγραψε την ανάρτηση

Την πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη επανασύνδεση των αγαπημένων ηρώων της σειράς “Φιλαράκια” έδωσε ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Μάθιου Πέρι που υποδύεται τον “Τσάντλερ” ανεβάζοντας στα social media μία φωτογραφία από τη στιγμή που ετοιμάζεται στον χώρο του μακιγιάζ.

“Στιγμές πριν φάω το πινέλο του μακιγιάζ, να μην αναφέρω την επανασύνδεση με τα “Φιλαράκια” μου” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο κωμικός ηθοποιός ανέβασε τη φωτογραφία την Παρασκευή το βράδυ, ωστόσο λίγο αργότερα αποφάσισε να τη διαγράψει. Αυτό το καρέ επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος και οι συμπρωταγωνιστές του ετοιμάζονται επιτέλους να επιστρέψουν στις μικρές μας οθόνες σε μία ιδιαίτερη επανασύνδεση. Ίσως και γι’ αυτό αποφάσισε να την “κατεβάσει” από τα social media.

Λίγο νωρίτερα, ο σχεδιαστής παραγωγής μας προετοίμασε για την επανασύνδεση με μία φωτογραφία από το πλατό των γυρισμάτων την οποία επίσης διέγραψε, ενώ τον προηγούμενο μήνα ήταν ο πρώτος που μας έδωσε μία υπόνοια γυρισμάτων με φωτογραφία που ανέβασε και πάλι διέγραψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ