Φιλαράκια: Το φωνητικό… τικ της Τζένιφερ Άνιστον – ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί να μην έβγαζε “μάτι”, ουσιαστικά να μην έσπαγε τύμπανα, αλλά σχεδόν κανείς δεν το είχε εντοπίσει. Ο λόγος για το φωνητικό… τικ, θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε, της Τζένιφερ Άνιστον, στον ρόλο της ως Ρέιτσελ Γκριν, στην επιτυχημένη σειρά “Φιλαράκια“.

Σε πάρα πολλές σκηνές της σειράς που προβαλλόταν στις ΗΠΑ από το 1994 έως το 2004, η Άνιστον καθαρίζει τον λαιμό της πριν μιλήσει. Το γεγονός αυτό επεσήμανε χρήστης του TikTok που συγκέντρωσε αρκετές στιγμές της Ρέιτσελ να ξεροβήχει προτού μιλήσει. “Αυτό που θα σας πω, θα καταστρέψει τις ζωές σας ιδίως αν είστε μεγάλος θαυμαστής της σειράς “Φιλαράκια”. Αν τρελαίνεστε για τη σειρά, σας ικετεύω, μην το δείτε επειδή θα σας καταστρέψω τη ζωή” εκλιπαρεί ο χρήστης του TikTok και παρουσίασε το επίμαχο βίντεο με τη διαπίστωση να σοκάρει τους τηλεθεατές που τόσα χρόνια πράγματι δεν είχαν συνειδητοποιήσει τη συνήθεια της ηθοποιού. Πράγματι η Τζένιφερ Άνιστον συνηθίζει να βήχει ελαφρά πριν πει ένα αστείο ή μία ιδιαίτερα αστεία ατάκα.

Άλλος χρήστης σχολίασε “ναι! το κάνει τόσο συχνά! Αρκετοί χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους σαν δεκανίκια όταν “παίζουν”, κάποιοι αναστενάζουν ή γκρινιάζουν” ενώ προς υπεράσπισή της άλλος τόνισε: “Παίζει έναν ρόλο. Το κάνει όταν ο χαρακτήρας της ή οι καταστάσεις είναι αδέξιες”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ