Εξετάζεται η έφεση Μπελέρη και Κοκαβέση – Τι δήλωσε στο enikos.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών

Την Πέμπτη αναμένεται να εξεταστεί η έφεση που κατέθεσαν οι δικηγόροι του δημάρχου της Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη και του συνεργάτη του, Παντελή Κοκαβέση.

Στο νοσοκομείο με προβλήματα στην καρδιά ο Φρέντι Μπελέρης – Αποκλειστικό

Του Μίλτου Σακελλάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr η εξέταση της έφεσης κατά της απόφασης για συνέχιση της κράτησης των δύο Ελλήνων ομογενών θα συζητηθεί στο δικαστήριο στις 11 ώρα Ελλάδος.

Φρέντι Μπελέρης: Οι άγνωστες λεπτομέρειες από το κατηγορητήριο εναντίον του και η δίωξή του – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

«Θεωρούμε ότι ο Έντι Ράμα είναι αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση στα άκρα. Θα εξεταστεί η έφεση. Οι οικογένειες και των δύο ζητούν να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικά μέτρα. Ο Μπελέρης και ο Κοκαβέσης δεν πρόκειται να φύγουν από τη χώρα. Δεν είναι ύποπτοι φυγής. Η εξωτερική πολιτική της χώρας δεν μπορεί να κάνει παύσεις εν μέσω εκλογών. Η εξωτερική πολιτική της χώρας δεν μπορεί να υπολειτουργεί», δήλωσε στο enikos.gr, ο Θοδωρής Γκούμας, πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών.

Η οικογένεια του Φρέντι Μπελέρη και του Παντελή Κοκαβέση κάνουν έκκληση για βοήθεια, καθώς και οι δύο Έλληνες ομογενείς αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και κρατούνται στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ