Ερντογάν: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον εμίρη του Κατάρ στον απόηχο της ισραηλινής επίθεσης στη Ντόχα

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον εμίρη του Κατάρ, τον σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θάνι, τον οποίο διαβεβαίωσε πως η Άγκυρα θα σταθεί στο πλευρό του εμιράτου με κάθε τρόπο, στον απόηχο της ισραηλινής επίθεσης στην Ντόχα εναντίον ηγετών της Χαμάς.

Ερντογάν: Ζητά από τις ΗΠΑ να «επανεξετάσουν» την απόφασή τους να μην χορηγήσουν βίζα στην παλαιστινιακή αντιπροσωπεία στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Όπως αναφέρει η τουρκική προεδρία, ο Ταγίπ Ερντογάν καταδίκασε την επίθεση – που συνιστά «κατάφωρη παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας του Κατάρ» – υπογραμμίζοντας πως το Ισραήλ επιδιώκει κλιμάκωση της σύγκρουσης, αύξηση των εντάσεων και αποσταθεροποίηση της ευρύτερης περιοχής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK